جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
کفپوش اپوکسی حمام

طراحی داخلی جذاب و متفاوت با کفپوش اپوکسی

آیا تا به حال نام کفپوش اپوکسی را شنیده اید؟ آیا فکر کرده اید که کفپوش های اپوکسی چه نوع کفپوش هایی هستند و چه کاربردی در صنایع مختلف دارند؟ کفپوش های اپوکسی دارای یک پایه رزینی اند که امکان نصب آن ها در محیط های مختلف مانند محیط های صنعتی، بیمارستانی، آزمایشگاهی، پارکینگ ها و … وجود دارد. اگر می خواهید بیشتر در مورد مزایای خرید کفپوش اپوکسی و قیمت و انواع این کفپوش ها بدانید، با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

     

    خرید کفپوش اپوکسی

    خرید کفپوش اپوکسی

    از خرید کفپوش اپوکسی تا نحوه اجرا

    قبل از اینکه بخواهیم در مورد اینکه کفپوش اپوکسی چیست و چه انواعی دارد صحبت کنیم، اجازه دهید تا در مورد خرید کفپوش اپوکسی و نحوه اجرای آن حرف بزنیم. کفپوش های اپوکسی که از یک پایه رزینی تشکیل شده اند، در ابتدا فرم مایع دارند. این کفپوش ها با نام کفپوش های بدون درز نیز در بازار کشور شناخته می شوند. همانطور که می دانید اکثر کفپوش های موجود در بازار از جمله پارکت ها، سرامیک ها و حتی کاشی ها به صورت درزدار طراحی شده اند. این درز می تواند از زیبایی این کفپوش ها بکاهد. از طرفی به دلیل نفوذ رطوبت، آب و … به داخل این کفپوش ها، این محصولات طول عمر پایینی دارند.

    با این حال نحوه اجرای انواع کفپوش اپوکسی به گونه‎ای است که می توان به راحتی این کفپوش ها را بدون درز در یک مکان اجرا کرد. در واقع مایع اپوکسی با ضخامت مشخص روی زمین ریخته می شود. سپس، پس از گذشت زمان واکنش های شیمیایی مختلفی در این مایع انجام خواهد شد که موجب سفت شدن آن می شوند. بنابراین، به دلیل یکنواخت بودن کفپوش های اپوکسی، شاهد زیبایی فوق العاده آن ها خواهید بود.

    کفپوش های اپوکسی می توانند روی چه سطوحی اجرا شوند؟

    همانطور که از نحوه اجرای کفپوش اپوکسی متوجه شدید، این کفپوش ها ابتدا به حالت مایع هستند که پس از گذشت زمان و طی یک سری واکنش های شیمیایی، به ماده جامد تبدیل می شوند. بنابراین، امکان استفاده از انواع کفپوش اپوکسی برای سطوح مختلف وجود دارد. می توان کفپوش های اپوکسی را روی سطوح کاشی، سرامیک، موزائیک و یا حتی سیمان و بتنی مورد استفاده قرار داد.

    در مواردی که سطح از فلز یا سنگ ساخته شده باشد، باز هم می توان از انواع کفپوش اپوکسی برای پوشش دادن به این سطوح استفاده کرد. به همین خاطر است که بسیاری از مجموعه ها برای بازسازی، به دنبال خرید کفپوش اپوکسی هستند. از طرفی چون قیمت کفپوش اپوکسی مناسب است، می توان با خیالی راحت این کفپوش ها را برای مکان های بزرگ نیز مورد استفاده قرار داد.

    کفپوش طیف گسترده‌ای از انواع مصالح با ساختارهای متفاوت را شامل می‌شود. به عنوان قدیمی‌ترین متریال‌های بکار رفته در ساخت کف ساختمان‌ها می‌توان از سنگ، بتن، سرامیک و… نام برد. بعد از اینکه ساخت بنا تکمیل شد، لازم است متناسب با کاربری ساختمان، کفپوش مناسبی را روی کف آن نصب کرد.

    امروزه با توجه به مزایای بسیار کفپوش اپوکسی و کفپوش پی وی سی، خرید کفپوش pvc و اپوکسی رواج بسیاری پیدا کرده است. این کفپوش‌ها ساخته شده از مواد پلیمری می‌باشند و قیمت بسیار مناسبی دارند. قیمت پایین و مقرون به‌صرفه کفپوش‌های پلیمری باعث شده که در هنگام بازسازی ساختمان، این کفپوش‌ها انتخاب مناسبی باشند.

    کفپوش اپوکسی چیست؟

    در فرآیند تولید کفپوش اپوکسی، رزین‎‌های اپوکسی مایع به حالت جامد تغییر شکل داده می‌شوند. در بازار، محصولات اپوکسی در طرح‌های متنوع و با طیف رنگی گسترده موجود هستند. تصور برخی از افراد بر این است کفپوش‌های پلیمری صرفا به ساختمان‌های صنعتی و تجاری اختصاص دارد. درست است که به خاطر مزایای بی‌نظیر پلیمر اپوکسی، کفپوش‌های صنعتی را از این رزین می‌سازند، اما این روزها برای پوشش کف خانه‌ها نیز محصولات متنوع اپوکسی تولید و به بازار عرضه شده‌اند.

    انواع کفپوش خانه اپوکسی بسیار شیک و زیبا می‌باشند و بر روی متریال‌های مختلف، امکان نصب آنها وجود دارد. در گذشته طراحان داخلی کمتر از مواد پلیمری به جهت تزئین استفاده می‌کردند. این روزها استفاده از درب و پنجره‌های UPVC ساخته شده از مواد پلیمری در صنعت ساختمان سازی با استقبال بسیاری مواجه شده است.

    بیشتر بدانید : مراحل نصب کفپوش اپوکسی گام به گام

    پوشش کف اتاق خواب

    مزایای انواع کفپوش‌های اپوکسی

    کفپوش اپوکسی دارای مزایای بسیاری است. بدون درز بودن، یکی از ویژگی‌های خوب این کفپوش می‌باشد. بعد از نصب، مواد پلیمری مایع با واکنش نشان دادن به هوای محیط، تبدیل به شکل جامد شده و کل سطح را فرا می‌گیرند. به همین دلیل در سطح مورد نظر هیچگونه شکاف و درز ایجاد نمی‌شود. امکان اجرای کفپوش EPOXY بدون درز در هر سطحی وجود دارد. از دیگر ویژگی‌ها و مزایای کفپوش اپوکسی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

    • دارای مقاومت در برابر آتش سوزی
    • نگهداری آسان
    • دارای قابلیت نوسازی و ترمیم
    • ماندگاری دائمی و طول عمر زیاد
    • ایجاد سطح یک‌‌دست و صاف
    • قابل شستشو
    • سهولت در نظافت
    • انسجام کامل و چسبندگی بالا در کف
    • دارای مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی مثل اسیدها و بازها
    • عدم نیاز به تجهیزات پیشرفته جهت نصب
    • نصب سریع
    • دارای مقاومت در فضاهای پر ترافیک
    • دارای خاصیت آنتی باکتریایی
    • ضد خش و الکتریسیته ساکن
    • همسان بودن سطح و افزایش روشنایی محیط
    • حاوی مواد غیر سمی

    نظافت کفپوش اپوکسی

    بررسی معایب کفپوش های اپوکسی

    مدت زمانی از ورود مواد پلیمری در صنعت ساخت و ساز و سایر صنایع می‌گذرد. در دهه‌های پیشین نصب کفپوش‌ ساختمانی که دارای جنس pvc و اپوکسی باشد به دلیل نوظهور بودن با تردید فراوانی انجام می‌پذیرفت. اما این روزها به دلیل ویژگی‌های فوق العاده و مزایای بسیار این کفپوش‌ها در انتخاب مواد پلیمری برای کفپوش منازل تردیدی وجود ندارد.

    در کنار تمام مزایایی که کفپوش اپوکسی دارد، توجه داشتید باشید که این کفپوش در برابر ضربه‌های شدید، مقاومت چندانی ندارد.  شاید بتوان این مسئله را به عنوان معایب کفپوش Epoxy در نظر گرفت. اما با توجه به اینکه در منازل مسکونی احتمال ضربات شدید چندانی وجود ندارد، لذا جایی برای نگرانی جهت نصب این کفپوش نیست.

    معرفی انواع کفپوش‌ اپوکسی

    در ابتدا طراحی کفپوش اپوکسی برای کف‌های بتنی و مکان‌های صنعتی صورت گرفت. اما این روزها به دلیل مزایای بسیار این کفپوش‌ها، استفاده از آن گسترده‌تر شده است. روکش کفپوش، مایع فاقد حلالی است که اجرای آن در ضخامت‌های بالا انجام می‌شود. به همین خاطر امکان اجرای پوشش مقاوم و بدون نقص فراهم شده است.

    در صورتی‌که کفپوش اپوکسی در معرض تابش نور خورشید قرار گیرد، با افزایش بازتاب نور توسط کفپوش، حرارت محیط تامین می‌گردد. انواع کفپوش‌ اپوکسی مانع اتلاف انرژی و هدر رفت حرارت می‌شوند. طرح‌های ویژه این کفپوش‌ها نیز تمام مزایای کفپوش‌های ساده را دارند. برخی از کفپوش‌های اپوکسی جدید عبارتند از:

    • کفپوش ضد آب اپوکسی
    • کفپوش Epoxy دکوراتیو یا همان تزئینی
    • کفپوش Epoxy صنعتی
    • کفپوش آنتی استاتیک Epoxy
    • کفپوش Epoxy پارکینگی
    • کفپوش Epoxy تجاری
    • کفپوش سه بعدی Epoxy

    در ادامه به بررسی ویژگی‌های هر یک از کفپوش‌های ذکر شده خواهیم پرداخت.

    کفپوش اپوکسی پارکینگی

    مزایا و ویژگی‌های کفپوش اپوکسی ضد آب

    اپوکسی در برابر آب و به طور کلی مایعات، بسیار مقاوم است. عدم وجود درز در کفپوش اپوکسی و ساختار ویژه آن باعث شده است که امکان نفوذ آب به سطح، وجود نداشته باشد. بدین خاطر استفاده از کفپوش‌های اپوکسی در مکان‌هایی که بسیار در معرض شستشو قرار می‌گیرند، گزینه مناسبی خواهد بود. در منازل، محصولات پلیمری بهترین متریال جهت کفپوش حمام هستند. با استفاده از این محصولات دیگر نگرانی بابت نشت آب به واحدهای پایینی وجود نخواهد داشت. مزیت دیگر این محصولات این است که امکان ترمیم کف با کمترین هزینه و بدون نیاز به تخریب وجود دارد.

    کفپوش آشپزخانه اپوکسی نیز  از دیگر محصولات خانگی پرطرفدار این کفپوش‌ها می‌باشد.  با توجه به اینکه مواد شیمیایی توان آسیب زدن به کفپوش اپوکسی را ندارند، لذا با خیال آسوده می‌توانید کف آشپزخانه را با هر نوع از مواد شوینده حتی شوینده‌های شیمیایی قوی، بشویید.

    اصولا کفپوش اپوکسی، انتخاب افراد به منظور کفپوش اتاق خواب، راهروها، کفپوش سالن‌ پذیرایی و… نمی‌باشد. اما برای افرادی که به دنبال ایجاد تغییرات اساسی هستند، مشکلی در انتخاب این کفپوش وجود ندارد.

    ویژگی‎‌های کفپوش‌های اپوکسی دکوراتیو

    ترکیبات رنگی کفپوش اپوکسی، دکوراسیون متفاوتی را ایجاد خواهد کرد. در میان طرح‌های مختلف اپوکسی، از طرح‌های سنگ و ابر و باد بیشتر از سایر طرح‌ها استقبال شده است. به طور کلی کارایی کفپوش‌های اپوکسی دکوراتیو، مربوط به ایجاد تغییر و افزایش جلوه‌های بصری در یک فضای محدود است.

    دلیل استفاده از کفپوش اپوکسی صنعتی

    همانطور که گفته شد؛ رزین اپوکسی دارای مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی می‌باشد. همین امر به عنوان یک دلیل مهم و اساسی جهت استفاده از کفپوش اپوکسی در کارخانه‌های تولید کننده مواد مختلف شیمیایی و آزمایشگاه‌ها بشمار می‌آید. کفپوش‌های اپوکسی فاقد درز، گزینه مناسبی برای این مکان‌ها می‌باشند. یکپارچگی نصب این کفپوش‌ها و عدم وجود درز و شکاف در آنها، دو عاملی هستند که باعث افزایش ماندگاری کفپوش می‌شوند. حداقل ماندگاری کفپوش‌های اپوکسی حدود ۱۰ سال است. در طول این مدت در کیفیت کفپوش تغییری ایجاد نخواهد شد.

    نصب کفپوش اپوکسی پارکینگی

    از کفپوش Epoxy آنتی استاتیک در چه مکان‌هایی استفاده می‌شود؟

    کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک در فضاهایی که در ارتباط با دستگاه‌های الکتریکی هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با هدایت الکتریسیته ساکن محل به چاه ارت ساختمان، می‌توان مانع ایجاد خطرات ناشی از افزایش میزان الکتریسیته شد.

    نصب کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک در ساختمان‌های دارای دستگاه‌های الکترونیکی یا مخابراتی، الزامی می‌باشد. تجهیزاتی که مورد نیاز هستند در زیر کار، اجرا می‌شوند. از جمله مکان‌هایی که از این کفپوش در آنها استفاده می‌شود عبارتند از:

    • صنایع هوایی
    • صنایع داروسازی
    • صنایع اتومبیل سازی
    • صنعت مخابرات
    • و…

    بررسی ویژگی‌های کفپوش اپوکسی پارکینگی و تجاری

    • در پارکینگ‌ها باید از کفپوشی استفاده کرد که در برابر فشار حاصل از عبور ماشین‌ها مقاومت بالایی داشته باشد. همچنین به دلیل رفت و آمد زیاد در پارکینگ، لازم است کفپوش این فضا دارای مقاومت خوبی در برابر کثیفی و لکه باشد. علاوه بر اهمیت مقاومت کفپوش، مسئله زیبایی پارکینگ نیز دارای اهمیت است. با توجه به موارد ذکر شده، کفپوش اپوکسی به دلیل مقاومت بالا و طیف رنگی گسترده‌ای که دارد، برای فضای پارکینگ گزینه مناسبی می‌باشد. رنگ و شکل این کفپوش در اثر عبور خودرو و برخورد با روغن موتور و بنزین و… تغییر نخواهد کرد.
    • در ساختمان‌های تجاری یکی از مواردی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت؛ نقش کفپوش در دکوراسیون فضا می‌باشد. در مکان‌های تجاری که پر تردد هستند، زیبایی کفپوش به اندازه کارایی آن دارای اهمیت است. دوام و مقاومت رزین اپوکسی در کنار طراحی متفاوت و تنوع رنگی زیبایی که دارد باعث شده تا کفپوش اپوکسی انتخاب طراحان خوش ذوق برای این مکان‌ها قرار بگیرد.

    بیشتر بدانید : کفپوش سه بعدی اپوکسی ایده ای نو در دکوراسیون داخلی

    کفپوش سه بعدی اپوکسی

    کفپوش سه بعدی اپوکسی چه ویژگی‌هایی دارد؟

    از جمله جذاب‌ترین و زیباترین کفپوش‌های خانگی، انواع کفپوش اپوکسی سه بعدی و دو بعدی می‌باشند. برای انسجام کفپوش سه بعدی از سه لایه مجزا استفاده شده است. پس از تولید نهایی، این لایه‌ها منسجم شده و قابل تفکیک و جداسازی از یکدیگر نمی‌باشند.  لایه‌های کفپوش سه بعدی عبارتند از:

    • قسمت رزین لایه زیرین اپوکسی
    • تصویر سه بعدی
    • لاک رزین اپوکسی

    در تولید این کفپوش، ترکیب هاردنر و اپوکسی مورد استفاده قرار گرفته است. این ترکیب در مجاورت هوا دارای حالت سخت و جامد در می‌آید. لایه‌هایی زیرین و روی اپوکسی با سایر محصولات تفاوتی ندارند. این لایه میانی است که در ظاهر کفپوش، تحول بزرگی ایجاد می‌کند. لایه میانی، تصویری کاملا هموار است که چاپ شده اما به خوبی برجستگی‌ها و عمق تصویر قابل مشاهده است.

    کاربردهای کفپوش‌ اپوکسی

    عمده مصرف EPOXY مربوط به بخش تجارت و صنعت می‌باشد. کفپوش اپوکسی به منظور پوشش کف اماکن عمومی و پر رفت و آمد، بهترین گزینه می‌باشد. هزینه نصب و اجرای این کفپوش، بسیار مناسب و اقتصادی است. به دلیل مقاومت بالایی که این کفپوش در برابر خراشیدگی و سایش دارد، ماندگاری آن بالا می‌باشد. در واقع با خرید کفپوش اپوکسی یکبار هزینه می‌کنید و سال‌های طولانی از این محصول استفاده می‌نمایید. قیمت کفپوش اپوکسی بسیار مناسب است. خوب است بدانید بیشترین کاربرد کفپوش‌های پلیمری مربوط به اماکن ذیل می‌باشد.

    • استخرهای خانگی و عمومی
    • اماکن فروشگاهی و مراکز خرید
    • پارکینگ مجتمع‌ها
    • فضای سالن‌های آرایش و پیرایش
    • کفپوش بیمارستانی و درمانگاه‌ها
    • کارگاه‌های تولیدی
    • کارخانه‌های مختلف
    • انبارهای نگهداری انواع کالا
    • کفپوش باشگاه‌ ورزشی
    • فرودگاه‌ها
    • مراکز عمومی
    • آشپزخانه، حمام و… منازل مسکونی

    بیشتر بدانید : مراحل نصب کفپوش اپوکسی گام به گام

    کفپوش اپوکسی حمام

    اگر هنوز در حال خواندن مطلب همه چیز درباره کفپوش اپوکسی هستید احتمالا قصد بازسازی منزل و یا تعویض کفپوش های قدیمی را دارید. آیا در بین نزدیکان و دوستان کسی از کفپوش های پلیمری مثل انواع کفپوش pvc یا epoxy استفاده کرده است؟ اگر از نزدیک کفپوش های سه بعدی را دیده اید برای دوستان تان بنویسید چه احساسی از دیدن آن داشتید؟نظرات خود درباره کفپوش اپوکسی را با ما در میان بگذارید و دیدگاه خود را برای ما بفرستید

     

    • افسانه رجب پور
    • آبان 8, 1402
    • 3591 بازدید

    ۱۰ دیدگاه برای “طراحی داخلی جذاب و متفاوت با کفپوش اپوکسی”

    1. شهلا صادقیان گفت:

      سلام سوالی از خدمتتون داشتم، من ساکن یکی از شهرهای شمال ایران هستم رطوبت محل زندگی ما خیلی زیاده.آیا کفپوش اپوکسی در برابر رطوبت مقاومه؟

      • پیام اسمی گفت:

        سلام خانم صادقیان
        بله هیچ مشکلی ندارند و در برابر رطوبت مقاوم هستند.

    2. سلام. اجرای کفپوش اپوکسی برای یک فضای حدود ۱۶۰ متری چقدر زمان می برد؟ قیمت این کفپوش به چه صورتی محاسبه می شود؟

      • پیام اسمی گفت:

        سلام وقت بخیر قیمت کفپوش اپوکسی به صورت مترمربعی محاسبه می شود.
        برای متراژ ۱۶۰ مترمربع حدودا دو روز زمان می برد.

    3. سمیرا حسنی گفت:

      سلام خسته نباشید. ممنون از اطلاعات کاملی که در سایت قرار دادید. من واقعا از این نوع کفپوش بسیار خوشم آمده. لطف می کنید راهنماییم کنید که برای ثبت سفارش کفپوش اپوکسی چه مراحلی را باید انجام بدم؟ ضخامت نهایی این کفپوش چقدر است؟

      • پیام اسمی گفت:

        سلام وقت بخیر بسیار خوشحالیم از این بابت
        برای ثبت سفارش با شماره های ما در تماس باشید. ضخامت نهایی بستگی به نوع زمین و نوع جنس در اجرا دارد.

    4. روز بخیر. ببخشید چه مدتی پس از انجام کفپوش اپوکسی باید صبر کرد تا کاملا به جامد تبدیل شود؟

      • پیام اسمی گفت:

        بستگی به دما و شرایط محیط دارد و زمان مشخصی نمی توان برای آن در نظر گرفت.

    5. عطا وهابی گفت:

      سلام وقت بخیر. کفپوشهای اپوکسی آنتی استاتیک بر روی چه سطوحی قابل اجرا هستند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

      • پیام اسمی گفت:

        سلام وقتتون بخیر باشه بر روی سطوح کاملا صاف قابل اجرا هستند و در صورت نیاز باید زیرسازی شوند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو در سایت

    سبد خرید

    درحال بارگذاری ...
    مقایسه محصولات
    لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!