خانم کلانتری

بالکن زیبای خانم فرشته کلانتری

توضیحات پروژه

پروژه‌ی خونه‌ی خانم فرشته کلانتری از اون کارهایی بود که خودش تبدیل شد به یه حس خوب کامل. ترکیب ترموود روغن‌خورده با اون بافت گرمو دلنشینش، کنار قلوه‌سنگ‌های طبیعی و حدود ۲ متر مربع چمن ۲۵ میل یه فضای کوچیک اما فوق‌العاده چشم‌نواز ساخت؛ فضایی که وقتی نگاهش می‌کنی یه انرژی مثبت واقعی منتقل می‌کنه.
این پروژه دقیقاً از همون‌هاست که نشون میده لازم نیست حتماً یه تراس بزرگ یا حیاط وسیع داشته باشی تا یه گوشه‌ی آروم و خوشگل بسازی. ترکیب درست متریال‌ها خودش معجزه می‌کنه. ترموودِ روغن‌خورده یه حس لوکس و طبیعتی داره، قلوه‌سنگ‌ها جذابیت بصری می‌دن و اون چمن ۲۵ میل هم آخرین ضربه‌ی لطافت و سرسبزیه.
نتیجه نهایی؟ یه فضای جمع‌وجور اما فوق‌العاده دلبر، که هم برای استراحت عالیه، هم برای چای عصرونه، هم برای حال‌خوب‌سازی روزمره. ساده، مینیمال، اما حسابی قشنگ. اگر دنبال یه تغییر کوچک اما تاثیرگذار برای فضای خونه‌تون هستید، این مدل ترکیب‌ها دقیقاً همون چیزیه که دنیاتونو قشنگ‌تر می‌کنه.

تصاویر پروژه

kalantar1
kalantar2

جزئیات پروژه

کارفرما: خانم فرشته کلانتری
تاریخ اجرا: آبان 1404
محصولات کار شده: چمن 25 میل- ترموود سه تیکه روغن خورده-قلوه سنک تزیینی

محصولات پروژه

پروژه های دیگر