آیا قصد تعویض کفپوشهای قدیمی و خستهکننده ساختمان خود را دارید؟
آیا بودجه کافی برای عملیکردن این تصمیم و جایگزین نمودن آنها با پارکتهای چوبی در اختیار ندارید؟ از مهمترین بخشهای دکوراسیون داخلی ساختمان که میتوان به آن اشاره نمود، کف ساختمان است. اگر شما هزینه زیادی را صرف طراحی و زیباسازی فضای داخلی ساختمان خود کنید، اما تغییری در کفپوشها ایجاد نکنید، به نتیجه مطلوبی دست نخواهید یافت. در چنین شرایطی، نداشتن بودجه کافی میتواند به عنوان یک مشکل بزرگ تلقی شود. خرید کفپوش رولی از بین گزینههای ارزان قیمت، انتخاب مناسب و هوشمندانهای به شمار میرود. در این مقاله قصد داریم در مورد کفپوش رولی، مزایا و نحوه نصب آن صحبت کنیم. پس تا پایان این مطلب ما را همراهی نمایید.
امکان نصب این کفپوشهای مدرن حتی بر روی کاشی یا سرامیکهای قدیمی نیز وجود دارد. تمامی افراد، حتی سختپسندترین آنها قادر به انتخاب طرح مورد علاقه خود از میان انواع رنگها و طرحهای مختلف کفپوش رولی هستند. این کفپوشها در مقایسه با کفپوشهای تایل دارای ابعاد بزرگتر و با عرض بیشتری میباشند. هر چند کفپوش رولی از عرض استاندارد 3 متر و 60 سانتیمتر برخوردار است، ولی امکان سفارشیسازی آنها برای مکانهای مختلف وجود دارد.
جنس کفپوش رولی معمولاً از پیویسی بوده و با عنوان pvc رولی نیز شناخته میشود. دلیل این نامگذاری این است که کلیه ویژگیهای کفپوش پیویسی تایل را دارا بوده و از لحاظ ظاهری نیز به شکل رول میباشد.
در واقع این محصول از مواد مشابه پلاستیک و پلیمری ساخته شده است. نصب کفپوش رولی در فضاهای با تردد بالا و مرطوب به دلیل داشتن جنس پلاستیکی و لایه رویه مقاوم امکانپذیر است. تولید این محصول در انواع رنگها و طرحها صورت میگیرد. کفپوش pvc طرح سنگی از طرحهای جذاب و پرطرفدار این کفپوشها به شمار میرود.
البته شاهد عرضه طرحهای کاشی، سرامیک و حتی طرح پارکت رول نیز در بازار هستیم. این طرحها به حدی به متریال طبیعی شباهت دارند که متوجه تفاوت آنها در نگاه اول نخواهید شد. به عنوان مثال، در برخی مواقع احتمال اشتباه گرفتن طرح پارکت این کفپوشها با پارکت چوبی به جهت شباهت زیاد وجود دارد.
با توجه به اینکه پارکت و کفپوش رولی شباهت زیادی از لحاظ ظاهری با هم دارند، از این رو نباید توسط خریداران یکی فرض شوند. چرا که فرق زیادی بین این دو محصول از لحاظ ویژگی ساختاری و جنس مواد اولیه مشاهده میشود که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
هر چند کفپوش رولی دارای مزایای زیادی است، اما از معایبی نیز برخوردار است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
احتمال کمرنگشدن رنگ این کفپوشها بر اثر تابش نور خورشید وجود دارد. البته این مسئله به مرور زمان و با گذشت سالها رخ میدهد و با یک یا دو بار تابش خورشید خودش را نشان نخواهد داد.
بوی نامطبوع این کفپوشها در روزهای نخست نصب، از دیگر مشکلات آنها محسوب میشود. چرا که از چسبهایی با بوی ناخوشایند در این زمینه استفاده میگردد. البته این بو ماندگار و دائم نبوده و با گذشت چندین روز از بین خواهد رفت. سعی کنید با باز نگه داشتن پنجرهها به مدت 2 تا 3 روز، به رفع سریعتر این بوی ناخوشایند کمک کنید.
از دیگر معایب کفپوش رولی میتوان به زمان خیسشدن آن اشاره نمود. این محصولات ضدآب بوده و در مقابل آب و رطوبت دارای مقاومت بالایی هستند. هنگام ریختن چندین قطره آب روی کفپوش، احتمال سرخوردن و لغزیدن بسیار زیاد خواهد بود. در واقع علت این امر را میتوان سطح بدون آج و صاف این نوع کفپوشها دانست.
امکان نصب کفپوش رولی بر روی کلیه سطوح از قبیل سرامیک، سیمان، پارکت، سنگ و سایر کفپوشهای قدیمی وجود دارد. به منظور عدم مواجهشدن با هرگونه مشکلی بعد از نصب این کفپوش، نیاز به هموار نمودن کامل سطح موردنظر است. همچنین در صورت پوسیدگی، آسیبدیدگی یا شکستگی کفپوش قدیمی، نخست باید این مشکلات رفع گردد. اگر که بخش های صدمهدیده تعمیر شود و سطح موردنظر نیز تراز گردد، دیگر برای نصب مشکلی به وجود نخواهد آمد. این شرایط در رابطه با کفپوشهای سختی مانند سرامیک و سنگ نیز صادق بوده و باید قبل از هر چیز تعمیر کلیه سرامیکهای کنده، شکسته و فرسوده انجام گیرد. سپس به سراغ ترازکردن کامل کف موردنظر بروید.
1- تمام وسایل موجود در محل نصب کفپوش رولی باید به بیرون منتقل شود. برای مثال بایستی اقدام به برداشتن روشوییهای کابینتدار، توالتفرنگی و کلاً هر چیز موجود بر روی زمین در سرویس بهداشتی نمایید. البته کندن قرنیزها الزامی است، اما نیاز به کندن و برداشتن کفپوشهای قبلی نخواهد بود.
2- حال نوبت به پاک کردن گردوخاکهای کف بعد از آمادهسازی آن میرسد. سعی کنید برای تمیز کردن آنها با دستمال مرطوب اقدام نمایید. البته یکی از موارد ضروری دیگر، نظافت و جاروکردن کف زمین محسوب میشود. حال به سراغ اندازه گرفتن رولها متناسب با مکان نصب آنها بروید و در صورت نیاز نیز رولها را با ابزار مناسب برش دهید.
نصب کفپوش رولی هیچگونه محدودیتی نداشته و مشکلی با آن از بابت تردد یا رطوبت و غیره نخواهید داشت. امکان نصب این محصول به عنوان کفپوش آشپزخانه و همچنین در کلیه نقاط خانه از قبیل حمام و دستشویی وجود دارد. حتی میتوانید کف تمامی نقاط خانه را با طرحهای مختلف این کفپوش بپوشانید. ممکن است تاکنون نمونهای از این محصول را در ساختمانهای عمومی، پرتردد و یا مکانهای دیگر دیده باشید. همچنین تولید کفپوشهای تخصصی توسط بعضی از تولیدکنندگان برای فضاهای خاص صورت میگیرد. ویژگیهای منحصر به فرد و بینظیری را میتوان برای این محصولات بسته به مکان نصبشان در نظر گرفت که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
1- پوشش فومدار ضربهگیر که برای کفپوش مهد کودک تولید می شود.
2-کفپوش رولی ضد باکتریال برای استفاده در بیمارستانها و مراکز درمانی عرضه میگردد.
3-در سالنهای تئاتر، سینما و غیره از کفپوشهای رولی عایق صدا استفاده میشود.
لازم به ذکر است که توصیه به خرید کفپوش رولی جهت نصب آن در راه پلهها نمیشود. اما شما میتوانید در هر فضایی غیر راه پله از این محصولات استفاده نمایید.
غالباً عرضه برندهای معروف کفپوش رولی در بازار لوازم دکوراسیون داخلی صورت میگیرد. محصولات کفپوش تولید کرهجنوبی، آلمان و روسیه دارای کیفیت بالاتری در مقایسه با محصولات سایر کشورها هستند. البته کفپوشهای پرفروشی که قابل رقابت با رقبای بینالمللی هستند نیز توسط سازندگان داخلی تولید میگردد. در حال حاضر، نصب مدلهای مختلف این محصولات در باشگاههای ورزشی، بیمارستانها و مراکز درمانی، منازل و حتی کارگاههای صنعتی صورت میگیرد.
کفپوش رولی دارای طول عمر بالایی بوده و خیلی کم دچار آسیبدیدگی میشود. البته احتمال صدمهدیدگی کفپوش به علت به کار بردن مواد شیمیایی قوی روی آن وجود دارد. قیمت این محصولات بسته به فاکتورهای مختلفی میتواند متغیر باشد. کفپوش خانگی از ارزانترین نوع کفپوش محسوب میگردد که دارای طراحی سادهای است. ولی میزان هزینه برای کفپوش مورد استفاده در مراکز خاص به دلیل ایجاد تغییر در ساختار آنها افزایش خواهد یافت.
به عنوان مثال، قیمت انواع مختلف کفپوش خانگی در مقایسه با کفپوش رولی آنتیباکتریال، اکوستیک و فومدار کمتر است. کارایی هر یک از این محصولات بسته به میزان تردد، نوع کاربرد و همچنین مکان نصب میتواند متفاوت باشد. به خاطر داشته باشید که نیازی به اکوستیک بودن کفپوش در فضاهایی همچون آشپزخانه یا سرویس بهداشتی نبوده، اما سعی کنید اقدام به خرید محصولات آنتیباکتریال برای این مکانها نمایید.
شما مشتریان عزیز به منظور آشنایی بیشتر با کفپوشهای رولی و آگاهی از لیست قیمت کفپوش رولی میتوانید به فروشگاه اینترنتی ما مراجعه نمایید. در این سایت، مشخصات هر کفپوش به همراه قیمت کفپوش رولی ایرانی و قیمت کفپوش لاستیکی متری در دسترس خواهد بود.
ویدیو یکی از نمونه های اجرا شده ارسالی از مشتری عزیزمان را می توانید ببینید.
۹۰ دیدگاه برای “لیست قیمت کفپوش رولی”
سلام – ولک اهواز هم شعبه دارید ؟؟
سلام عرض ادب وقت بخیر.
خیر از تهران ارسال میشه دوست عزیز
راهبری دیدگاهها