کاربرد کفپوش هوشمند

کفپوش هوشمند: هنر و فناوری در خدمت راحتی شما

امروزه، از تکنولوژی‌های نوین در زمینه‌های گوناگون و در جهت راحتی حال انسان، استفاده می‌شود. استفاده از این تکنولوژی‌ها، مهم‌ترین نیازهای بشر را برطرف کرده و تا حدود زیادی سبب سهولت زندگی انسان مدرن شده است. در حال حاضر می‌توان گفت که تقریبا در هر خانه‌ای حداقل یک تلفن همراه هوشمند (اسمارت فون) وجود دارد. ظهور تلفن‌های همراه هوشمند، کمک شایانی را به طراحی و ساخت خانه‌های هوشمند کرده است. خانه هوشمند، خانه‌ای است که مجهز به وسایل برقی هوشمند، سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند است. این وسایل برقی و سیستم‌های هوشمند، قابلیت اتصال به انواع تلفن‌های همراه هوشمند را دارند، بنابراین با داشتن تنها یک تلفن همراه هوشمند می‌توان به راحتی تمامی این سیستم‌های هوشمند را کنترل کرد. کفپوش هوشمند، یکی از ابزارهای هوشمند است که امروزه توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در ادامه این مقاله، اطلاعاتی در مورد کفپو‌های هوشمند، ارائه می‌شود.

فهرست مطالب

    کفپوش چیست؟

              پوششی که کف یک طبقه یا سطح زمین را می‌پوشاند را کفپوش گویند. کفپوش، در واقع اصطلاحی است که برای توصیف کلی هر ماده تکمیلی که بر روی ساختار کف برای ایجاد یک سطح مطلوب برای راه رفتن است، استفاده می‌شود. از موادی که تقریباً همیشه به عنوان کفپوش طبقه‌بندی می‌شوند، می‌توان به فرش، لمینت، کاشی و وینیل، اشاره کرد.

    کفپوش چیست

    اولین استفاده از کفپوش‌ها به چه سالی برمی‌گردد؟

                تاریخچه کفپوش به مصر باستان برمی‌گردد. مصریان باستان در حدود 5000 سال پیش، ساخت و ساز سنگی را توسعه دادند. در این حدود بود که کفپوش‌های سنگی و آجری شروع به نمایان شدن کردند. طولی نکشید که این کفپوش‌ها به آثار هنری و همچنین سطحی مطلوب برای خانه، تبدیل شدند. رفته رفته، استفاده از کاشی‌های رنگی (موزاییک) با طرح‌های مختلف، افزایش یافت و فضای خانه‌ها را زیباتر و دلنشین‌تر کرد.

    کفپوش هوشمند چیست؟

    کفپوش هوشمند، در واقع کفپوشی است که با بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است و کاربردهای مختلفی دارد. این کفپوش‌ها دارای حسگرها و ادوات الکترونیکی مختلفی هستند که حرکت، فشار وزن و سایر داده‌های دریافتی را در جهت کمک به بهبود امنیت، روش‌های ساخت، جریان ترافیک، طراحی داخلی خانه و موارد دیگر، تشخیص می‌دهند.

    کفپوش‌های هوشمند چه کاربردهایی دارند؟

              از کفپوش‌های هوشمند می‌توان در جاهای مختلف و برای پاسخگویی به نیازهای مختلف، استفاده کرد. به عنوان مثال می‌توان از کفپوش‌های هوشمند مجهز به چراغ LED، برای طراحی و زیباسازی فضای داخلی خانه یا مغازه استفاده کرد و از این طریق جلوه خاصی به خانه یا مغازه داد. علاوه بر استفاده‌ها و کاربردهایی که کفپوش هوشمند در طراحی و زیباسازی فضاها دارد، می‌توان از آن‌ها در جهت تولید نیروی برق و حتی مراقبت از افراد کم‌توانی که مدت‌های طولانی در خانه، تنها می‌مانند، استفاده کرد. کاربردهای مذکور و مزیت‌های استفاده از کفپوش‌های هوشمند، در ادامه بیشتر شرح داده خواهد شد.

    استفاده از کفپوش‌های هوشمند

    استفاده از کفپوش‌های هوشمند چه فوایدی دارد؟

              همانطور که گفته شد، استفاده از کفپوش هوشمند، فواید زیادی دارد که می‌توان از آن‌ها به موارد زیر اشاره کرد:

    زیباسازی فضای داخلی خانه یا مغازه:    

              زندگی مدرن سبب افزایش مشغله و استرس افراد در سراسر جهان شده است. دکوراسیون و طراحی مناسب منزل، تاثیر زیادی در افزایش آرامش روحی و کاهش استرس دارد، بنابراین، استفاده از کفپوش‌های هوشمندی که طرح و رنگ آن‌ها با سایر قسمت‌های خانه هم‌خوانی دارد، می‌تواند تا حدود زیادی به کاهش استرس و زیباسازی فضای خانه کمک کند. همچنین استفاده از چنین کفپوش‌هایی در مغازه‌ها، فروشگاه‌ها و رویدادهای مختلف، می‌تواند توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده و از این طریق در امر تبلیغات و بازاریابی نیز موثر باشد.

    تولید نیروی برق:

              با افزایش تدریجی جمعیت، میزان مصرف انرژی نیز افزایش می‌یابد، بنابراین، دولت‌ها در سراسر جهان به دنبال راهکارهایی برای تامین و جایگزینی این انرژی مصرف‌شده هستند. یکی دیگر از فواید استفاده از کفپوش هوشمند که توجه زیادی را در دنیای امروز به خود جلب کرده است، تولید نیروی برق است. شرکت بریتانیایی Pavegen Systems برای اولین بار، کفپوش هوشمندی را معرفی کرد که قادر بود انرژی جنبشی حاصل از قدم زدن عابران پیاده را به انرژی برق تبدیل کند. لازم به ذکر است که می‌توان از این کفپوش‌های هوشمند در معابر پرتردد (مانند پیاده‌روها و راهروها) استفاده کرد و از این طریق برق مورد نیاز برای روشن کردن چراغ‌های خیابان و یا ساختمان را تامین کرد. البته باید توجه داشت که یکی از محدیدیت‌هایی که در این روش از تولید برق وجود دارد، میزان کم الکتریسیته تولیدی است. به طور متوسط می‌توان گفت که انرژی جنبشی که از برداشتن یک گام، حاصل می‌شود، می‌تواند انرژی الکتریکی لازم برای روشن نگه داشتن یک لامپ به مدت 30 ثانیه را تامین کند.

    تولید برق با کفپوش هوشمند

    مراقبت از سالمندان، خردسالان و معلولانی که به مدت طولانی در خانه می‌مانند:

              خانواده‌های زیادی در سراسر جهان وجود دارند که مجبور به مراقبت از سالمندان، خردسالان و معلولان هستند. از طرف دیگر، برخی از اعضای این خانواده‌ها، مشاغلی دارند که ایجاب می‌کند، فرد یک مدت طولانی را در بیرون از خانه باشد و نتواند از نزدیک مراقب افراد کم‌توان خانواده باشد. اگر شما از کفپوش هوشمند در خانه‌تان استفاده می‌کنید و در خانواده‌تان افراد کم‌توان دارید، می‌توانید با خیالی آسوده خانه را ترک کنید، زیرا این کفپوش‌ها، فشارها و ضربات ناشی از افتادن افراد کم‌توان به زمین را تشخیص داده و از طریق تلفن همراه هوشمند، شما را مطلع می‌کند. لازم به ذکر است که این کفپوش‌ها قابلیت تشخیص و تمییز افتادن اشیا و افراد از یکدیگر را دارد.

    مراقبت از سالمندان با کفپوش هوشمند

    چمن مصنوعی هوشمند چیست و استفاده از آن چه فوایدی دارد؟

              چمن مصنوعی هوشمند، نوعی چمن مصنوعی است که ویژگی‌هایی فراتر از ویژگی‌های چمن مصنوعی معمولی را دارد. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به سیستم زه‌کشی و تصفیه هوا اشاره کرد. سیستم زه‌کشی، امکان هدایت آب باران را به منابع ذخیره آب، فراهم می‌کند. چمن‌های مصنوعی هوشمندی که قابلیت تصفیه هوا را دارند، می‌توانند مانند چمن طبیعی، هوا را تصفیه کنند ولی با این تفاوت که به آب احتیاج ندارند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو در سایت

    سبد خرید

    درحال بارگذاری ...
    مقایسه محصولات
    لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!