معرفی انواع کفپوش ساختمان
انواع کفپوش در ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری انصب می شود. با توجه به نوع کاربری می توان کفپوش مناسب را انتخاب کرد. کفپوش های فروشگاهی، نمایشگاهی، کفپوش اداری و سازمانی را دیده اید به لحاظ جنس و کیفیت تفاوت زیادی بین کفپوش ها وجود دارد. دکوراتیوها در انتخاب کفپوش مناسب، حساسیت زیادی نشان می دهند. کف ساختمان از بزرگترین سطوح بعد از دیوارها به حساب می آید. هر گونه تغییری در این سطح روی دکوراسیون داخلی تاثیر می گذارد.
موقع خرید کفپوش به محل نصب و نوع کاربری آن دقت کنید. همه محصولات بازار دارای مزایا و معایبی هستند. به طور قطع و یقین نمی توان یک نوع کفپوش را نسبت به بقیه بهتر یا بالاتر دانست. در ادامه با رایج ترین کفپوش های ساختمانی آشنا می شویم:
انواع کفپوش سنگی
یکی از رایج ترین مصالح برای پوشش کف ساختمان، سنگ است. سنگ در 2 نوع طبیعی و مصنوعی در بازار موجود است. سنگ طبیعی از جمله انواع طبیعی کفپوش های ساختمانی بوده و به عنوان یکی از زیباترین و البته گران قیمت ترین انواع کفپوش در طراحی داخلی شناخته می شوند.
سنگ ها به دلیل استحکام و مقاومت زیاد نسبت به رطوبت، در فضای بیرونی ساختمان نیز استفاده می شوند. در گذشته اغلب منازل لوکس و شیک با یکی از سنگ های نفیس ساختمانی کف سازی می شد. اما این روزها تنوع زیادی در کفپوش ها وجود دارد و قیمت بالای سنگ طبیعی، موجب شده تا برخی خریداران محصولات ارزان تر را ترجیح بدهند.
سنگ ساختمانی زیبا و با شکوه است. انواع سنگ گرانیت، مرمر یا اونیکس،تراورتن، مرمریت و چینی جلوه بیشتری به دکوراسیون داخلی می دهند. سنگ ساختمانی علاوه بر کف در دیوار و نمای ساختمان نیز مورد استفاده دارد. برخی از مکان های نصب سنگ ساختمانی عبارتند از: اتاق پذیرایی، کفپوش اتاق خواب، کفپوش آشپزخانه، سرویس بهداشتی، راهروها و تراس و …..
مزایای سنگ ساختمانی
- ماندگاری و طول عمر زیاد
- سازگار با دکوراسیون داخلی
- نظافت و نگهداری آسان
- مقاوم در برابر آب و رطوبت
- عدم ایجاد آلرژی و حساسیت
- خش ناپذیری در اثر رفت و آمد
- قابلیت جلاپذیری و کفسابی
- در دسترس بودن و فراوانی
معایب سنگ ها
- لغزندگی
- انتقال سرمای کف
- وزن زیاد و سنگین بودن
- قیمت بالا
انواع کفپوش سرامیکی
سرامیک از شناخته شده ترین کفپوش های ساختمان است که در دو نوع لعاب دار (با لعاب براق، نیمه براق یا مات) و بدون لعاب تولید می شوند. این محصول از پر طرفدارترین کفپوش های ساختمانی در سال های گذشته به حساب می آید. مواد سازنده این نوع کفپوش خاک رس، سرامیک و سفال یا رس، ماسه و فلدسپات است. انواع سرامیک در اندازه و ابعاد مختلف تولید می شود. سرامیک ها عموما چهارگوش هستند و به شکل مربع یا مستطیل طراحی می شوند. ابعاد و کیفیت کفپوش سرامیکی در تعیین قیمت آن تاثیر فراوانی دارد.
کفپوش سرامیک در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد. به همین علت با وجود انواع کفپوش های مدرن و مدل جدید، هنوز هم سرامیک ها در ساختمان های مسکونی نصب می شوند. نصب سرامیک در سرویس های بهداشتی اداری و منازل بسیار رایج است. به راحتی می توان سطح حمام و توالت را تمیز کرد. این روزها با تولید کفپوش های مدرن، سرامیک ها دیگر جایگاه خود را در اتاق پذیرایی از دست داده اند ولی در آشپزخانه، تراس و بالکن، حمام و دستشویی و …. مکان های مرطوب هنوز بهترین انتخاب هستند.
مزایای کفپوش سرامیک
- تنوع طرح و رنگ و هماهنگ با دکوراسیون داخلی
- قابلیت شستشو با آب و شوینده های رایج
- نظافت آسان و سریع با تی مرطوب
- جنس سخت و مقاومت و استحکام بالا
- طول عمر و ماندگاری بالا
معایب کفپوش سرامیک
- انتقال سرمای کف و اتلاف انرژی
- سخت و غیر قابل انعطاف بودن
- لیز و سُر شدن در برابر رطوبت
- جذب آلودگی در طرح های غیر هم سطح
موزاییک ها
موزاییک قدیمی ترین مصالح در ساختمان سازی است. از موزاییک ها در پوشش کف ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری استفاده می شود. این محصول اغلب برای استفاده در محیط های خارجی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. کفپوش های موزاییکی در قطعاتی با ابعاد بزرگ ساخته می شوند و نصب آن ها نسبتا سریع است. برای نصب موزاییک از ملات سیمان و ماسه استفاده می شود. در مقایسه با کفپوش های جدید، کار با ملات سیمانی ریخت و پاش زیادتری دارد.
این محصول از دانه های شن، سیمان، پودر سنگ و آب تولید می شود. موزاییک های دانه درشت تر ظاهر زیباتری دارند. در برخی از موزاییک ها پودر رنگ نیز اضافه می شود تا تنوع رنگی بیشتری داشته و مشتری پسندتر باشد. موزاییک ها با توجه به ساختار و مواد اولیه به دسته های مختلف تقسیم می شوند. انواع موزاییک سیمانی، گرانیتی، لاشه ای و پلیمری نمونه هایی از این محصول هستند. واش بتن از طرح های ساده تر موزاییک است. این محصول مناسب فضای بیرونی و حیاط ویلا و کفپوش پارکینگ و مشاعات است.
مزایای موزاییک
- استحکام و مقاومت زیاد
- قیمت مناسب و ارزان قیمت
- لغزنده نبودن
- مناسب کفپوش پارکینگ
معایب موزاییک
- ظاهر نه چندان جذاب
- تنوع رنگی کم
انواع کفپوش چوبی
این محصول از لوکس ترین متریال جهت پوشش کف ساختمانی است. جنس کفپوش چوبی از چوب طبیعی درختانی نظیر بلوط، افرا، کاج، صنوبر و… است و به دلیل کمبود منابع تامین کننده و مواد اولیه، قیمت کفپوش چوبی گران قیمت ها از سایر محصولات است. این محصول حس گرما را به خانه ما می آورد و برای افرادی که می خواهند در دکوراسیون منزلشان از عناصر طبیعت استفاده کنند، بسیار مناسب است. چوب طبیعی لوکس و ارزشمند است. این محصول دارای رنگ های زیبا و گره های بسیار چشم نوازی است که دکوراسیون داخلی را شیک و فوق العاده لاکچری نشان می دهد.
مزایای کفپوش چوبی
- شیک و لوکس
- بسیار با ارزش و نفیس
- طول عمر بالا
- قابلیت ساب و لاک
- تنوع رنگی زیاد
- دارای طرح های طبیعی زیبا
معایب کفپوش چوبی
- نگهداری دشوار در مقایسه با سایر متریال
- آسیب پذیر در برابر نم و رطوبت
- در معرض حملات حشرات و بید
- انتقال سریع آتش
- گرانقیمت
انواع کفپوش بامبو
این محصول از چوب بامبو ساخته شده و از الیاف طبیعی به حساب می آید. برخی بامبو در دسته چوب ها قرار می دهند. در واقع بامبو چوب نیست بلکه نوعی الیاف گیاهی است.. بامبو در برابر شرایط آب و هوایی بسیار مقاوم تر از سایر محصولات چوبی است. کفپوش بامبو زیبایی فریبنده ای دارد و انتخاب خوبی برای کف ساختمان است. تنوع رنگی بامبو از قهوه ای تیره تا روشن توانسته توجه خریداران را جلب کند. به این جهت که هیچ مشکلی برای هماهنگی کف پوش با دکوراسیون داخلی وجود ندارد.
مشکل اینجاست که این رنگ ها ثابت نیست و در برابر تابش مستقیم نور خورشید، کمرنگ می شود. این کاهش رنگ به صورت یکنواخت نیست و حالت ناهماهنگی دارد. البته با نصب بامبو در مکانی مناسب می توان این مشکل را تا حدود زیادی حل کرد.
جالب تر اینکه بامبو از انواع کفپوش دوست دار محیط زیست است. الیاف بامبو دارای بافت گیاهی هستند و به صورت ورق های بامبو در محل نصب می شوند. این محصول تجدیدپذیر است و به هیچوجه آلودگی زیست محیطی همراه ندارد. عمر کفپوش های بامبو زیاد است ولی اگر بخشی از کف ساختمان دچار اشکال و ایراد بشود، امکان تعویض و ترمیم بامبو وجود دارد.
انواع کفپوش بامبو با ساختار متفاوتی تولید می شود. ورق های بامبو با رگه های عمودی یا افقی زیبایی خاصی دارند و دکوراسیون را شکیل تر نشان می دهند. انواع بامبو درشت بافت و مهندسی شده نیز برای نصب در ساختمان های مسکونی ایده آل است.
مزایای کفپوش بامبو
- تنوع رنگی بالا
- نظافت آسان و سریع
- تجدیدپذیر
- قابلیت ترمیم و تعمیر
- مقرون به صرفه
معایب کفپوش بامبو
- روشن شدن در برابر نور خورشید
- در برابر رطوبت آسیب پذیر
- استفاده از فرمالدئید در انواع نامرغوب
کفپوش لمینت
کفپوش لمینت یکی از محبوب ترین انواع کفپوش ساختمان است که از الیاف فشرده چوب یا HDF تهیه می شود. این نوع کفپوش از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به پارکت های چوبی است، اما مشکلات کفپوش های چوبی را ندارد و نسبت به آن ها بسیار ارزان تر است. کفپوش لمینت از ۴ لایه تشکیل می شود. مهمترین و اصلی ترین لایه سازنده آن HDF نام دارد. لایه دکوراتیو کفپوش لمینت، لایه ای است که وظیفه زیبا سازی رویه را بر عهده دارد و دارای طرح هایی مانند چوب طبیعی است. روی این لایه از یک لایه لمینت استفاده می شود.
لمینت از کفپوش های مدرن و به نسبت جدیدتر است. برای کفپوش سالن پذیرایی، اتاق خواب و هر مکان دیگری، می توان روی این محصول حساب کرد. محدودیتی در نصب لمینت روی سطوح سرامیکی، بتونی و سیمانی وجود ندارد. کفپوش جدید ساختمان دارای یک لایه ضد آب هستند و در برابر رطوبت هم تا حدودی مقاومت دارند اما توصیه شده که لمینت در مکان های مرطوب نصب نشود. به طور کلی برای کفپوش سرویس بهداشتی یا دورتادور استخر، روف گاردن و دیگر مکان های مرطوب، انتخاب های بهتری نیز وجود دارد.
میانگین عمر کفپوش لمینت ۳۰ سال است. نصب و تعویض لمینت بسیار آسان است. قطعات کف پوش مانند قطعات پازل در یکدیگر قفل می شوند. گرمای هوا به کفپوش های لمینتی آسیب می زند و موجب انبساط تایل ها می شود. (به همین دلیل کفپوش های لمینتی را پیش از نصب حدود ۳ ساعت در محیط قرار می دهند تا به دمای محیط عادت کند.)
مزایای کفپوش لمینت
- تنوع طرح و رنگ
- نصب سریع و اسان ( کلیکی)
- نگهداری آسان
- قیمت مناسب
- گرمای کف ( عدم انتقال سرما)
- مقاومت در برابر ضربه
- سهولت نظافت
- طول عمر و ماندگاری بالا
معایب کفپوش لمینت
- آسیب پذیر در مکان های مرطوب
انواع کفپوش PVC یا وینیل
پی وی سی ( pvc) برگرفته از واژه Poly vinyl Chloride بوده و تازگی پا به عرصه صنعت ساخت و ساز گذاشته است. این محصول در دو نوع رولی و چسبی وجود دارد. پی وی سی رولی بدون درز بوده و در محل نصب می شود. این کفپوش قابلیت برش خوردن را دارد و به سادگی می توان قسمت های مورد نیاز را برش داد. جنس پی وی سی نوعی پلاستیک فشرده است. از لحاظ قیمت کفپوش لاستیکی پی وی سی 2 میل و 3 میل در بازار موجود است. با توجه به محل نصب و کارایی مورد انتظار، می توان کفپوش های رول و تایل را در ضخامت مختلف تهیه کرد.
بدنه اصلی کفپوش وینیل ماده ای به نام PVC است و از مواد پلیمری به حساب می آید. این محصول دارای 3 لایه مختلف و به هم فشرده است که در نهایت به صورت یک لایه منسجم دیده می شود. سطح زیر و رویه کفپوش با انواع رنگ ها و طرح ها و یک لایه براق بدون رنگ پوشش داده می شود. کفپوش PVC نسبت به دیگر انواع کفپوش های پلاستیکی دارای مزایایی نظیر مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب، صرفه اقتصادی، عایق حرارتی بودن، مقاومت در برابر آتش و مقاومت در برابر ضربه و سایش، برخوردار هستند. پی وی سی رایج ترین کفپوش اداری است ولی در منازل مسکونی نیز کارایی مناسبی دارد.
انواع کفپوش پی وی سی دارای انعطاف زیادی است و محدودیتی در نصب ندارد. حتی در مکان های مرطوب نیز می توان از کف پوش پی وی سی استفاده کرد. این محصول از لایه های به هم فشرده تولید شده و ساختاری رزینی دارد. از کفپوش پی وی سی در رستوران ها، در هتل ها به جای موکت هتلی، ساختمان های اداری، منازل به خصوص آشپزخانه و سرویس های بهداشتی می توان استفاده کرد.
مزایای کفپوش پی وی سی
- طرح های متنوع و شکیل
- خاصیت ارتجاعی و مقاومت بالا
- مقاومت بالا با خاصیت ارتجاعی
- مقاوم در برابر آب و رطوبت( ضد آب)
- قیمت ارزان تر از لمینت
معایب کفپوش پی وی سی
- مقاومت سایشی کمتر نسبت به لمینت
- حاوی مواد تجدید ناپذیر
انواع کفپوش اپوکسی
با ترکیب دو ماده شیمیایی رزین اپوکساید و پلی آمین، ماده ای به نام اپوکسی بدست می آید که عنصر اصلی تشکیل دهنده انواع کفپوش اپوکسی است. این محصول تنوع رنگی زیادی دارد و به عنوان یک کفپوش زینتی کارایی مطلبوبی دارد. مهم ترین ویژگی اپوکسی خاصیت آنتی باکتریال بودن آن است که محبوبیت کفپوش را افزایش داده است. سطح کف پوش دارای شفافیت و درخشندگی خاصی است که بر زیبایی آن افزوده است.
اپوکسی به دلیل مقاوت بالا در برابر سایش و فرسایش برای ساختمان های پر رفت و آمد، مناسب است. ترافیک بالا موجب آسیب به سطح کفپوش نمی شود. اپوکسی قابلیت ساب کاری و اجرای پرایمر را دارد لذا در صورت آسیب دیدن می توان کفپوش را ترمیم و تعمیر کرد.
این محصول در برابر حریق و شعله ور شدن نیز مقاومت بالایی دارد. تمیز کردن و نظافت اپوکسی بسیار ساده است. استفاده از شوینده های معمولی برای شستشوی کف بلامانع است و آسیبی به اپوکسی وارد نمی شود.
با توجه به سهولت نظافت و آنتی باکتریال بودن، در اغلب مکان هایی که بهداشت در اولویت است کفپوش اپوکسی نصب می شود. کف محیط های بهداشتی نظیر بیمارستان ها، درمانگاه ها با اپوکسی کار شده است. در ساختمان های پر رفت و آمد نظیر باشگاه های ورزشی، آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، تالارهای غذاخوری و …. نیز نصب اپوکسی به جهت دوام و بهداشتی بودن با استقبال زیادی روبرو بوده است.
مزایای انواع کفپوش اپوکسی
- تنوع رنگبندی و طراحی
- خاصیت آنتی باکتریالی
- غیر قابل نفوذ بودن و کفپوش بدون درز
- طول عمر و دوام
- هزینه نگهداری ارزان
- مقاومت شیمیایی و حرارتی
- عایق در برابر جریان الکتریسیته
- قیمت مناسب و مقرون به صرفه
معایب کفپوش اپوکسی
- عدم چسبندگی به سطوح روغنی و مرطوب
- لغزنده بودن سطح کفپوش ( در مجاورت خیسی)
- مدت زمان اجرای طولانی در مقایسه با سایر کفپوش ها
- مقاوم نبودن کفپوش اپوکسی در برابر اشعه UV خورشید
- خش پذیری و سخت و شکننده بودن کفپوش اپوکسی
کفپوش پلی اورتان
کفپوش پلی اورتان یکی از زیباترین و مقاوم ترین انواع کفپوش در طراحی داخلی است که از رزین ساخته می شود. این کفپوش روی انواع سطوح سنگ، سرامیکی، بتنی و فلزی می چسبد و نصب آن به طورت یکپارچه و خود تراز است. به این معنی که کفپوش پلی اورتان مانند مایع روی سطح مورد نظر ریخته می شود و سطحی براق صاف و یکپارچه ایجاد می کند.
کفپوش پلی اورتان در برابر کشش، سایش، خم شدگی، مواد اسیدی، مواد بازی، خراش و ضربه بسیار مقاوم است. همچنین این کفپوش نیز دارای خاصیت آنتی باکتریال بوده و تمیز کردن آن کار مشکلی نیست. این محصول دارای انعطاف پذیری زیادی است نصب انواع کفپوش پلی یورتان در مکان هایی که دارای لرزش و ارتعاش هستند، با موفقیت روبرو بوده است.
پلی اورتان یا پلی یورتان یا polyurethane همگی اشاره به یک محصول دارد. ساختار این کفپوش ها طوری است که در برابر بارهای دینامیکی، فشار، ضربه، پارگی و ترک خوردگی، سطح کفپوش مقاومت خوبی نشان می دهد. انواع کفپوش صنعتی پلی اورتان در برابر همه مواد شیمیایی و مکانیکی مقاوم است. بنابراین در ساختمان هایی که امکان تماس اسیدها، بازها، حلال ها، مشتقات نفت و بنزین، نمک ها و …. با کف وجود دارد همیشه pu کار شده است.
پلی یورتان در این مکان ها نصب می شود: کفپوش سالن ورزشی، کفپوش انبارها، کفپوش های بیمارستانی و درمانگاهی، مراکز تجاری و فروشگاهی، کف پارکینگ منازل و پارکینگ های عمومی و ….
مزایای کفپوش پلی یورتان
- براق بودن سطح کف پوش
- تنوع رنگ و طرح بالا
- مقاومت سایشی بالا
- مقاومت در برابر اسید و قلیا
- مقاومت در برابر ضربه
- چسبندگی مطلوب روی سطوح بتونی
- نصب و اجرای آسان و سریع
- انعطاف پذیری بالا
- انواع کفپوش بدون درز
- خواص آنتی باکتریال
- خاصیت اکوستیک
معایب کفپوش پلی یورتان
- عدم به کارگیری در منازل
انواع کفپوش بتنی
از جمله با دوام ترین انواع کفپوش ساختمان، می توان به کفپوش های بتونی اشاره نمود. این نوع کفپوش ها سطح سخت و سردی دارند. انواع کفپوش بتنی با طراحی و رنگبندی متنوع تولید شده که برای فضای بیرونی مناسب است. استفاده از کفپوش بتنی در منازل مسکونی چندان رایج نیست. در صورت استفاده از بتن می بایست کف ساختمان دارای سیستم گرمایش از کف باشد. بتن سرمای کف را انتقال می دهد.
این محصول برای پوشش کف کارگاه های صنعتی، حیاط ویلا، بالکن و تراس، پیاده روهای عمومی، پارک ها و …. مناسب است. برای کف سازی فضای بیرون از قالب های بتونی آماده استفاده می شود. این قالب ها در ابعاد مختلف تولید می شود و با افزودن مواد رنگی، بتن به رنگ های متنوع طراحی می شود. استحکام و مقاومت بتون در برابر ضربه، فشار و تغییرات دمایی خوب است و اجرای آن مقرون به صرفه است.
مزایای کفپوش بتنی
- طول عمر و دوام بسیار بالا
- مقرونبهصرفه بودن
- مقاوم در برابر آتشسوزی و حرارت
معایب انواع کفپوش بتونی
- انتقال سرمای کف
- سخت و غیر قابل انعطاف
انواع کفپوش سه بعدی
در میان انواع کفپوش ساختمان، کفپوش سه بعدی حیرت انگیزترین و یکی از جدیدترین انواع است و طرح های متنوع آن به گونه ای است که گویی روی زمین مسطح، یک جسم سه بعدی، حفره، برکه آب و… قرار دارد. سرویس های بهداشتی مناسب ترین مکان خانه برای نصب کفپوش سه بعدی می باشند. اتاق کودکان را با کفپوش سه بعدی دکوراسیون کنید تا خلاقیت کودکان تحریک شود. استفاده از کفپوش سه بعدی در پذیرایی چندان مرسوم نیست و باید با احتیاط بیشتری انجام شود.
کفپوش چمن مصنوعی
در مکان هایی که امکان رشد یا نگهداری از چمن طبیعی نیست، چمن مصنوعی بهترین انتخاب است. این محصول در دو نوع ورزشی و تزئینی تولید شده است. انواع کفپوش چمن مصنوعی ورزشی برای نصب در استادیوم های فوتبال، هاکی، گلف و …. مناسب است. این محصول در برابر تغییرات جوی، دما، رفت و آمد بازیکنان و فشار و ضربه، مقاومت بسیار بالایی دارد. به طور کلی ساختار محصولات چمنی طوری است که برای فضای بیرون ساختمان طراحی شده اند و اغلب در محوطه سازی و ایجاد فضای سبز و … استفاده می شوند. چمن مصنوعی تزئینی از لحاظ ساختار تفاوتی با چمن های ورزشی ندارد و دارای تیغه های بلندتر و ظاهر جذاب تری است.
به لحاظ تراکم فشردگی بافت الیاف، در محصولات چمن مصنوعی تفاوت هایی وجود دارد که موجب برتری یک محصول از دیگری می شود. کفپوش های متراکم تر و دارای لایه زیره ضخیم تر ماندگاری و استحکام بیشتری از انواع دیگر دارند. رنگ اصلی این چمن ها سبز است ولی تنوع رنگی نیز در این محصولات وجود دارد.
مزایای چمن مصنوعی
- دارای ثبات رنگ
- نگهداری آسان و راحت
- نصب سریع و ساده
- مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار
- مقاوم در برابر ساییدگی
- عدم پوسیدگی و قارچ و کپک
- مقاوم در برابر اشعه مستقیم خورشید
- مقاوم در برابر بارش برف و یخ زدگی
- بدون تولید گاز شیمیایی و مواد سمی در محیط
- قبالیت تعمیر و تعویض انواع کفپوش چمن سبز
معایب چمن مصنوعی
- چمن مصنوعی همچون چمن کاشته شده، قابلیت تولید اکسیژن ندارد
کفپوش آجری
این متریال با ملات روی سطوح اجرا می شود. آجر را می توان در زیر مجموعه کفپوش های سنگی قرار داد. آجرهایی که برای کف سازی استفاده می شود با انواع آجر در ساختمان سازی تفاوت دارد. این محصولات باریک تر هستند و موجب ازایش سطوح زمین نمی شوند. طرح ها و الگوهای مختلف نصب آجر موجب زیبایی خارق العاده بر روی سطوح می شود.
در پروسه تولید انواع کفپوش آجری از دمای بالاتر استفاده شد و این امر باعث شده تا محصول در برابر نم و رطوبت غیر قابل نفوذ باشد. در نتیجه استحکام و سختی آجر نیز بیشتر شده است. در حال حاضر از کفپوش های آجری در فضاهای تجاری، پارکینگ های عمومی و شخصی، کفپوش برای حیاط ساختمان های مسکونی و اداری، هم سطح سازی پیاده روها و مکان های عمومی پر رفت و امد استفاده می شود.
این محصول در 3 نوع آجرهای مهندسی شده، آجرهای بازیافتی و آجرهای دست ساز تولید می شود. هر کدام از این متریال در مکان های خاصی به کار گرفته می شوند و از نظر خصوصیات ویژه، تفاوت هایی دارند.
مزایای انواع کفپوش آجری
- دارای اصالت و شکوه
- بسیار با دوام و دارای طول عمر زیاد
- مقاوم در برابر رفت و آمد زیاد
- نواع کفپوش غیر قابل اشتعال
- ضد لغزش و سر خوردن
- قیمت ارزان و مقرون به صرفه
- عدم ایجاد آلرژِ و حساسیت
معایب کفپوش آجری
- سطح سخت و غیر قابل انعطاف
- انتقال سرمای کف به پا
- لک پذیری بالا
- نیازمند لعاب کاری
انواع کفپوش شیشه ای
این متریال از جدیدترین و شگفت انگیزترین محصولات در طراحی دکوراسیون داخلی است. این کفپوش ها ظاهر شکننده ای دارند ولی در عمل از انواع کفپوش بسیار مقاوم به حساب می آیند. در ساخت محصولات کف از شیشه های سه لایه با ضخامت بالا استفاده شده که مقاومت کف پوش را در برابر فشار وارده بر سطح و خطرات ناشی از سقوط اجسام، افزایش داده است.
انواع کفپوش شیشه ای با آنچه که در ساخت پنجره به کار رفته است، تفاوت دارد. در واع مواد اولیه همان شیشه است و از نظر ساختاری تفاوت هایی وجود دارد. حتی درب های سکوریت و شیشه های ضد گلوله نیز دارای ویژگی های متفاوتی از پنجره های شیشه ای هستند.
کفپوش شیشه ای دارای ظاهر براق و شفاف تری نسبت به سایر کف پوش های ساختمانی است. همین موضوع توانسته توجه خریداران را جلب کند. معمولا در ساختمان های لوکس و مدرن از چنین کفپوش های خاص و مدرن استفاده می شود. کف ساختمانی های مسکونی، تجاری و اداری را می توان با این محصول دیزاین کرد تا طراحی خیره کننده و شگفت انگیزتر باشد.
انواع کفپوش شیشه ای به صورت پنل های هم اندازه تولید می شوند. موقع نصب، پانل های شیشه ای در کنار یکدیگر نصب شده و سطح مورد نظر پوشش داده می شود. این پنل ها در کف، سقف، دیوارها و حتی برای تزئینات کاربرد گسترده ای دارند. به علت پرداخت روی سطح کفپوش، زمین به هیچوجه لیز و لغزنده نیست. برای افزایش اصطکاک در برخی محصولات یک لایه موج دار و مات کار شده است.
مزایای انواع کفپوش شیشهای
- طراحی جذاب و زیبا
- سهولت نظافت
- مقاومت بالا در برابر ضربه
- فزایش نور محیط( ظاهر براق)
معایب کفپوش شیشه ای
- هزینه نصب و اجرای بالا
پیشنهاد می کنیم مقاله مزایا و معایب کفپوش شیشه ای را بخوانید
کفپوش چوب پنبه ای
موقع راه رفتن روی این کفپوش ها احساس راحتی بیشتری دارید. به طور کلی این متریال برای ایستادن و راه رفتن طراحی شده و هیچ فشاری به مچ پا وارد نمی شود. به همین علت در سالن های ورزشی، باشگاه ها، ساختمان های تجاری و …. نصب این کفپوش ها توصیه شده است.
این کفپوش به علت دارا بودن “سوپرین” نوعی عایق طبیعی به حساب می آید. حتی در برابر حرارت بالا و آتش سوزی نیز سطح کف پوش دچار آتش سوزی نمی شود و هیچ نوع گاز یا ماده سمی در محیط انتشار نمی دهد.جلوگیری از تغییر حالت کفپوش در اثر انبساط و انقباض، یک فضای خالی در اطراف محل نصب، در نظر گرفته می شود.
مزایای کفپوش چوب پنبه
- قابل نصب بر روی سطوح ناهموار
- قابل نصب روی کفپوش های قبلی
- عایق طبیعی کف ساختمان
- عدم انتقال سرمای کف
- حذف آلودگی صوتی
معایب کفپوش چوب پنبه ای
- آسیب پذیر در برابر آب و رطوبت
- تنوع رنگی محدود در مقایسه با دیگر متریال
- جذب آلودگی و روغن و گرد و غبار
- آسیب پذیر در برابر فشار پایه مبلمان و اشیا تیز
- انتشار کربن در حین نقل و انتقال
- هزینه بالاتر نصب کفپوش
انواع کفپوش گرانولی
با استفاده از گرانول خام و ضایعات پلاستیکی درجه یک خرد شده، انواع کفپوش مقاوم تولید می شود. این محصولات به نام گرانولی معروف هستند و مورد استفاده فراوانی دارند. انواع کفپوش گرانولی دارای ساختاری پلیمری و لاستیک مانند است. این متریال در انواع تایل و رولی تولید می شود.
دانههای گرانول ترکیبی از لاستیک بازیافتی است که با مش و چسب لاستیک صنعتی ترکیب شده است. برای تولید کف پوش های لاستیک گرانول از حرارت دهی بالا استفاده شده است. انواع کفپوش با ساختار گرانولی قابل نصب در فضاهای باز است.
این محصول با رنگ بندی متنوع، در اماکن گوناگون مثل مهدکودک، پارک، باشگاه ورزشی و… مورد استفاده قرار می گیرد. انواع کفپوش گرانولی زیبا، قابل انعطاف و رنگارنگ هستند.
مزایای کفپوش گرانولی
- تنوع رنگی
- ضربه گیر
- مقاوم در برابر رطوبت
- دارای ثبات رنگی
- با دوام
- ارزان
معایب کفپوش گرانولی
- برای منازل مناسب نیست
برای اطلاعات بیشتر کافیست مطلب کفپوش گرانولی را با دقت بخوانید
کفپوش را برای چه مکانی خریداری می کنید؟ پاسخ به سوال راهنمای خوبی برای انتخاب انواع کفپوش از بین صدها طرح و رنگ و جنس مختلف در فروشگاه است.
ویدیو کامل راهنمای انواع کفپوش ساختمانی
برای هر نقطه از ساختمان خود چه کفپوشی را باید تهیه کنید و چه مدلی مناسب است. نوع آن کفپوش چیست و چگونه نصب می شود. ضد آب باشد یا نه و چگونه آن را اندازه گیری کنیم. اگر با چالش های این چنینی روبرو هستید حتما ویدیو زیر را ببینید که کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد.
برای راحتی کار شما عزیزان و مشاهده ویدیو در زمان مناسب می توانید با پرکردن فرم زیر لینک دانلود ویدیو را به صورت پیامک دریافت کنید.
( اطلاعات تماس شما نزد ما محفوظ خواهد ماند و پیامک مزاحم ارسال نخواهد شد.)
انواع کفپوش ساختمان کدامند؟
انواع کفپوش ساختمان از نوع های مختلفی از جمله کفپوش چوبی، پلاستیکی،موکت، چمن مصنوعی، شیشه ای، بتنی، تاتامی و… تشکیل شده اند که مصارف هر کدام متفاوت است. برای آشنایی بیشتر با هرکدام وارد لینک شوید.
تفاوت های کفپوش ساختمان مسکونی و اداری چیست؟
در ساختمان اداری با توجه به رفت و آمد زیاد و همراه با کفش لازم است از کفپوش مقاوم تری نسبت به فضاهای مسکونی استفاده کنیم از آن طرف برای فضاهای تجاری مثل فروشگاه های پر رفت و آمد نوع کفپوش استفاده شده با کفپوش اداری و مسکونی متفاوت است و لازم است کلاس تردد فوق العاده بالایی داشته باشد.
از کجا کفپوش خود را بخرم؟
شرکت گامان تزئین جاوید با سابقه بیش از 25 سال در زمینه کفپوش می تواند همراه بسیار خوبی برای مشاوره و راهنمایی شما در زمینه خرید انواع کفپوش باشد. بنابراین شما می توانید با شرکت ما به شماره 02188176255 تماس گرفته و از راهنمایی مشاوران ما بهره ببرید.
نصب کفپوش ها متفاوت است؟
هر کفپوشی نصب و تخصص خود را لازم دارد. به طور مثال نصاب کفپوش پی وی سی با نصاب و طریقه نصب کفپوش لمینت کاملا متفاوت است. با خرید هر نوع کفپوش بهتر است از متخصص لازم برای نصب و در صورت لزوم زیرسازی آن کمک بگیرید.
کدام کفپوش برای فضای من بهتر است؟
در این مطلب ما سعی کردیم مزایا و معایب هر کفپوش را برای شما شرح دهیم این که تصمیم بگیرید برای فضای خود چه کفپوشی را نصب کنید بسته به سلیقه شما دارد. همچنین می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
- افسانه رجب پور
- مهر 25, 1402
- 6130 بازدید
۱۶ دیدگاه برای “معرفی انواع کفپوش ساختمان”
سلام دوست عزیز
برای اتاق کودک شما چه نوع کفپوشی رو پیشنهاد میدید؟ فقط حتما میخوام نرم باشه و ترجیحا دارای رنگ های شاد که بشه جمعش هم کرد.
سلام جناب امیرزاده.
به نظرم شما می تونید از کفپوش تاتامی استفاده کنید. گرچند ما یک سری کفپوش پازلی مخصوص فضای کودک هم تولید کردیم که می تونه کاربردی باشه.
سلام میشه عکس انواع کفپوش ساختمان رو برای من بفرستید. ساختمان هم مسکونی هم اداری میخوام
سلام خانم عشقی لطفا به واتس اپمون پیغام بدید.
سلام برای انواع کفپوش داخل ساختمان اداری در دفاتر مدیریت و لابی چه مدل هایی را پیشنهاد می دهید. جهت بانک پاسارگاد
ممنونم از راهنمایی شما جناب
سلام وقت بخیر اگر تردد میزانش کم هست پی وی سی رو پیشنهاد میدم و اگر بیشتر هست پیشنهاد میکنم از موکت تایل استفاده کنید.
سلام کفپوش ساختمان مسکونی ۲۰ طبقه بهترین و مناسب ترین قیمت چه موردی میتونم استفاده بکنم؟ چند واحدش هم اداری هست البته میخوام مقاومتش هم مناسب باشه
سلام وقتتون بخیر باشه برای واحد های اداری پیشنهادم موکت تایل و مسکونی ها کفپوش تایل هست
توضیحات جامعی درخصوص انواع کفپوش ساختمان دادین خیلی متشکرم. ۲۰ روز دیگه مزاحم میگم جهت خرید
سلامت باشید خیلی خوشحالیم که راضی بودید
برای یک ساختمان مسکونی چه نوع کفپوشی رو پیشنهاد میدین؟ که در مقابل سرما و گرما هم عایق باشه. مطلبتون جامع بود اما برام سوال بود بین انواع کفپوش برای ساختمان کدومش بهتره
بنظرم چون برای گرما و سرما میخواستین محافظ باشه از کفپوش موکت استفاده کنید که زیبایی و پرز خوبی هم داشته باشه. میتونید به بخش موکت پرز بلند ما مراجعه کنید.
سلام خیلی ممنونم. آیا موکت هم جزو کفپوش ها به حساب میاد؟؟ چون فکر میکنم تنوع کفپوش ها خیلی زیاد باشه
عرض ادب بله همینطوره یکی از انواع اون ها به حساب میاد
خیلی متشکرم مطلب جامعی در خصوص انواع کفپوش های ساختمانی بود
خواهش میکنم خانم محمدی ممنون از توجهتون