توضیحات پروژه
بالکن یکی از فضاهایی است که می توانید آن را به زیبایی یک پارک درست کنید. تراس خانم کریمی این پتانسیل را داشت که به فضای زیبا تبدیل شود. چمن مصنوعی مناسب برای اجرا در بالکن حدود 40 مترمربعی که همراه با زیباسازی و قرار دادن گلدان های گل نمای بسیار شکیلی گرفت.
البته جالب است بدانید که این نصب زیبا را خود خانم کریمی به همراه همسرشان انجام داده اند. مدت زمان ارسال تا اجرا تقریبا دوروز بود که عکس کار را برای ما ارسال کردند و حدودا دوماه پیش این کار انجام شد یعنی در اوایل ماه مهر. مدل انتخابی آن ها چمن مصنوعی ده میل گامان است. رضایت ایشون رو بعد از ارسال عکس ها در واتس اپ می بینید.
چمن مصنوعی برای بالکن لازم است که حتما ضد آفتاب و دارای قابلیت آنتی یووی باشد و از برخورد قطره های آب باران به آن آسیب نبیند. این پروژه نیز در منطقه ولنجک تهران به انجام رسید و خریدشون رو به صورت غیر حضوری انجام دادند و بارشان از انبار شرکت گامان تزیین جاوید برایشان ارسال شد. در آخر از ایشان خواهش شد که در لینک نظرسنجی شرکت وارد شوند که با کمال میل پذیرفتند. عرض چمن های ما 2متر است و در طول متراژ مورد نیاز برش میخورد.
تصاویر پروژه



جزئیات پروژه
- کارفرما: خانم کریمی
- تاریخ اجرا: شهریور 1401
- محصولات کار شده: چمن مصنوعی 10میل گامان
چمن مصنوعی 10 میل بهاره گامان
پروژه های دیگر

چمن بالکن خانم کریمی-10 میل
توضیحات پروژه بالکن یکی از فضاهایی است که می توانید آن را به زیبایی یک پارک درست کنید. تراس خانم کریمی این پتانسیل را داشت

تایل ترموود شهسواری
توضیحات پروژه از سیرجان اقای شهسواری برای فضای تراس خود از تایل ترموود ، پنل آکاردئون تراکم استاندارد و چمن مصنوعی شرکت گامان تزیین جاوید

فنس آکاردئونی، گرینوال و چمن خانم محمودی
توضیحات پروژه یکی از کارهای کولاک و جدید شرکت گامان تزیین جاوید پروژه فضای سبز خانم محمودی است که از سه نوع محصول چمن مصنوعی،

چمن مصنوعی و فنس چمنی خانم پوراحمدی در ستارخان
توضیحات پروژه خانم پور احمدی یک خانم مودب و متین و از مشتریان پر و پاقرص شرکت گامان تزیین جاوید هستند. در سری اول در