مزایا و معایب فنس چمنی و کاربرد آن
برای حفظ حریم خصوصی و امنیت محل زندگی از انواع فنس و حفاظ استفاده می شود. فنس های فلزی برای کارگاه ها و انبارها کارایی خوبی دارند ولی برای منازل و محیط خانه، فنس چمنی انتخاب بهتری است. اساس کار این نوع فنس ها هیچ تفاوتی با فنس ساده و مفتولی ندارد اما از نظر ظاهری، فنس های چمن مصنوعی بسیار زیباتر هستند. در این مطلب با مزایا و معایب فنس چمنی آشنا می شوید.
فنس چمنی دارای طراحی جذاب تر و جدیدتری است و با هدف حفظ امنیت در محیط زندگی طراحی شده است. این محصول از مفتول فولادی و یا توری حصاری تولید می شود. برای اینکه فنس ها ظاهر بهتری داشته باشند ترکیبی از چمن مصنوعی با آن تلفیق شده است. این ترکیب در عین زیبایی، استحکام زیادی دارد و بهترین ایده برای طراحی حصار محوطه مسکونی است.
فنس چمنی چیست؟
برای تولید این محصول از فلز گالوانیزه استفاده می شود. مفتول های فلزی در پروسه تولید به هم بافته می شود تا استحکام بیشتری داشته باشد. فنس های ساده همان طوری حصاری هستند که با چشمه های عموما 5 سانتی متری و 4 سانتی متری، تولید می شوند. چشمه ها سوراخ های بین بافت مفتول فلزی است. در توری مرغی این چشمه ها ریزتر است ولی برای ساخت فنس چمنی، اندازه چشمه ها اندکی بازتر در نظر گرفته می شود. برای بافت مفتول های فلزی از دستگاه مخصوصی استفاده می شود و فنس ها به صورت رول های 10 متری آماده می شوند.
علت نام گذاری فنس چمنی، چمن مصنوعی به کار رفته در آن است. این چمن ها از جنس PVC و شبه پلاستیک هستند. چمن مصنوعی به کار رفته در فنس ها، جنبه زیبایی دارد و برای تزئین مفتول فلزی روی آن طراحی شده است.
کاربرد فنس چمنی
با توجه به مزایای فنس چمنی، موارد استفاده از آن هر روز بیشتر می شود. این فنس ها علاوه بر نقش محافظتی از نظر زیبایی نیز قابل قبول هستند. بیشترین کاربرد فنس های چمنی در دیوارکشی است و برای ایجاد حصار و جدا کننده فضای باز استفاده می شود. کاربری فنس چمنی در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و اماکن ورزشی است. برخی از مکان های مناسب برای فنس چمنی عبارتند از:
- حصار کشی حیاط ویلا
- ایجاد حفاظ در بالای دیوار
- دیوار سبز در دور تراس و برای تزئین بالکن
- فنس چمنی در باغ رستوران ها
- فضاسازی در روف گاردن ها
- فنس چمنی در دکوراسیون مبلمان شهری
- طراحی اماکن ورزشی
- فنس چمنی استخر
- اماکن تجاری و تبلیغاتی
مزایای فنس چمنی
از نظر ظاهری این فنس ها قابل مقایسه با سیم خاردار یا فنس های فلزی و حفاظ های دیگر نیستند. فنس چمنی به زیبایی محوطه کمک می کند به همین دلیل در شهرهای بزرگ، از فنس های چمن مصنوعی برای جلوه های بصری در مبلمان شهری استفاده زیادی می شود. زیبایی ظاهری تنها مزیت فنس چمنی نیست در ادامه به دیگر ویژگی ها و مزایای فنس چمنی توجه کنید:
حفظ امنیت فضای محصور شده
اصلی ترین نقش این فنس ها، محافظت از فضای خصوصی یا اداری-تجاری است. به ظاهر دیوار سبز چمنی را می بینید ولی مفتول فلزی در سرتاسر فنس ها کار شده است.
دوام و ماندگاری بالا
محصولات فنس چمنی با کیفیت متفاوتی تولید می شوند. فنس های استاندارد و با کیفیت سال های زیادی، عمر می کنند.
مقاوم به رطوبت
از فنس چمنی می توان در فضای باز و مناطقی که دارای بارندگی هستند نیز استفاده کرد. بارش برف و باران موجب پوسیدگی فنس ها نمی شود.
مقاوم به دمای زیاد
به طور معمول فنس ها تا دمای 50 درجه سانتیگراد را به خوبی تحمل می کنند. اشعه UV خورشید هیچ تاثیر مخربی بر فنس چمنی ندارد و موجب از بین رفتن رنگ و روی چمن ها نخواهد شد.
نصب آسان
مراحل نصب و راه اندازی فنس چمنی بسیار ساده تر از دیوار آجری و … است. حتی از نظر حمل و نقل و موارد دیگر نیز فنس ها به دیگر مصالح ساختمانی برتری دارند. در مقایسه با دیوارهای سخت، فنس سبک تر و دارای وزن کمتری است.
دوست دار محیط زیست
یکی دیگر از مزایای فنس چمنی، عدم آسیب به محیط زیست است. با نصب این فنس ها، دیوار سبزی دارید که به آبیاری و کود و سموم شیمیایی و … نیازی ندارد. کاهش منابع آبی در بسیاری از نقاط جهان و ایران مشکل ساز است. فنس چمنی دوستدار محیط زیست بوده و موجب مصرف و یا آلودگی منابع آبی نمی شود.
مقرون به صرفه
هزینه اولیه نصب فنس چمنی تنها مبلغی است که می پردازید. برای نگهداری از این دیوار همیشه سبز، هیچ هزینه دیگری ندارید. بسیاری از هزینه های آب بها و خرید سم و کود و چمن زنی و …. حذف خواهد شد.
قابلیت سفارش در ابعاد مختلف
فنس چمنی در طول و عرض متنوع تولید می شود. سفارشی سازی بنابر درخواست مشتری از بهترین مزایای فنس های چمن سبز است. می توانید یک پرچین کوتاه برای ویلا و یا دیواری بلند برای حفظ حریم خصوصی باغ را با فنس چمنی سفارش دهید.
ضد حشره بودن
بر خلاف گیاه طبیعی، فنس چمنی حشرات را به خود جذب نمی کند. در ویلا، باغ رستوران، روف گاردن و … می توانید با خیال راحت از این نوع فنس استفاده کنید و نگران حشرات مزاحم نباشید.
شستشوی آسان
متریال ساخت فنس چمنی نسبت به آن، مقاوم است. جنس چمن ها از نوعی پلمیر پلاستیکی و بدنه فنس از مفتول فلزی است. برای شستن فنس چمنی از فشار آب استفاده کنید تا همه گرد و غبار روی حصار از بین برود.
معایب فنس چمنی
مزایای فنس چمنی به مراتب از معایب آن بیشتر است با این همه برخی موارد در محصولات نامرغوب دیده می شود از جمله اینها:
فنس های نامرغوب از مفتول های غیر گالوانیزه ساخته می شوند و به مرور دچار زنگ زدگی می شوند. این امر روی طول عمر و دوام فنس ها تاثیر دارد. فنس های از نوع غیر گالوانیزه، احتمال تخریب بیشتری دارند.
قیمت فنس چمنی در مقایسه با فنس های ساده اندکی بیشتر است.
نصب فنس چمنی
برای نصب فنس ها از پایه های فلزی استفاده می شود. ابتدا پایه های نگهدارنده در محل مناسب نصب شده و سپس فنس ها روی آن محکم می شوند. پایه فنس تا عمق یک متری زمین نصب می شود به این ترتیب استحکام فنس ها کاملا حفظ خواهد شد. برای اتصال فنس چمنی به پایه، از مفتول فلزی استفاده می شود.
- پیام اسمی
- شهریور 6, 1402
- 2231 بازدید
2 دیدگاه برای “مزایا و معایب فنس چمنی و کاربرد آن”
کانال ایتا هم دارید ؟
سلام برای روی این شماره 09361843864 داریم.