اجرای دیوار سبز مصنوعی

اجرای دیوار سبز مصنوعی

با اجرای دیوار سبز مصنوعی می توان زیبایی خیره کننده ای را در محوطه داخلی و خارجی ساختمان، طراحی کرد. این سازه به دو صورت طبیعی و مصنوعی اجرا می شود که هر کدام، جذابیت خاص خود را دارند. اجرای دیوار سبز مصنوعی در میان انبوهی از ساختمان های سر به فلک کشیده، روحیه افراد را تغییر داده و بخش زیادی از استرس های روزانه را کاهش می دهد.

در مکان هایی که امکان نصب و اجرای دیوار سبز طبیعی نیست، همیشه می توان سازه ای زیبا و شگفت انگیز را با متریال غیر گیاهی، طراحی کرد. در محوطه باز مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری، قابلیت نصب انواع دیوار سبز وجود دارد ولی نحوه اجرای کار در همه موارد یکسان نیست. پیش از این همیشه گیاهان را به طور افقی و بر روی زمین دیده این ولی در طراحی دیوارهای همیشه سبز، گیاهان عمودی و به موازات دیوار دیده می شوند. همین امر بر زیبایی و جذابیت گرین وال افزوده است.

اجرای دیوار سبز

دیوار سبز مصنوعی برای چه مناطقی مناسب است؟

گرین وال(Green Wall ) یا دیوار سبز مصنوعی را می توان در هر مکانی نصب کرد. این سازه مخصوص مناطق کم نور و دارای شرایط جوی نامساعد نیست. اگر شرایط نگهداری و مراقبت از دیوار سبز با گیاهان طبیعی، وجود نداشته باشد، اجرای دیوار سبز مصنوعی پیشنهاد می شود. اما حتی در محل های پر نور و مناسب گیاه طبیعی نیز می توان از این سازه، استفاده کرد. برخی از بهترین نقاط برای نصب دیوار سبز مصنوعی عبارتند از:

  • زیباسازی پروژه های مسکونی
  • نصب در دفاتر کار خصوصی و دولتی
  • مکان های تجاری و فروشگاهی
  • بیمارستان ها و کلینیک های پزشکی
  • ساختمان های اداری و شرکت ها
  • پرک های تفریحی در فضای باز
  • کافه، تالارهای عروسی و باغ رستوران ها
  • سالن های نمایش و نمایشگاه ها
  • هتل ها و مهمان پذیرها
  • خانه های سالمندان
  • محل نگهداری از کودکان
  • فرودگاه ها و …
قیمت اجرای دیوار سبز مصنوعی

مزایای دیوار سبز مصنوعی

گرین وال مصنوعی علاوه بر زیبایی بصری دارای مزایای زیادی است از جمله اینکه در مصرف انرژی و آب مصرفی، صرفه جویی زیادی می شود. این سازه را می توان حتی در داخل خانه و محل کار نیز نصب کرد و از زیبایی شگفت انگیز آن بهره برد.

اجرای گرین وال برای کاهش صدای مزاحم و آلودگی صوتی یکی دیگر از مزایای آن است. پانل های دیوار سبز به دلیل ضخامت زیاد، در حذف صداهای ناهنجار تاثیر زیادی دارند. در مناطق پر رفت و آمد و شلوغ می توان از این طراحی شگفت انگیز برای جلوگیری از انتقال صوت استفاده کرد.

این دیوارهای همیشه سبز به مراقبت و نگهداری زیادی نیاز ندارند. با گذشت زمان، هزینه های جانبی دیوار سبز افزایش نخواهد نداشت.

طول عمر سازه های دیوار مصنوعی به مراتب بیشتر از گیاهان طبیعی است. گرین وال همیشه سبز بوده و خزان ندارد.

دیوار سبز را می توان در هر محلی نصب کرد. تقریبا هیچ محدودیتی در اجرای دیوار سبز مصنوعی وجود ندارد.

گرین وال نیازی به آبیاری، سمپاشی و کوددهی ندارد. این سازه دوست دار محیط زیست است.

این سازه به هیچ وجه آلرژی ایجاد نمی کند. بنابراین حتی افرادی که به گل و گیاه یا خاک، حساسیت دارند نیز می توانند از دکوراسیون پنل های گرین وال در داخل منزل، استفاده کنند.

beautiful green wall

نصب و اجرای دیوار سبز سریع و ساده است و می توان دیوارهای بلا استفاده یا قدیمی را به خوبی پوشش داد.

مراحل نصب و اجرای دیوار سبز

دیوار سبز مصنوعی را می توان بر روی هر دیواری طراحی و نصب کرد. حتی اگر دیوار و یا مکان مناسب هم نباشد، امکان استفاده از قیم و اسکلت فلزی هست. نحوه اجرا با توجه محل نصب، متفاوت است. انواع دیوار سبز مصنوعی با استفاده از گیاهان و گل های مصنوعی کار می شود. در این نوع از گرین وال هیچ یک از گونه های گیاه طبیعی دیده نمی شود. این مورد ارتباطی به محل نصب و یا نوع دیوار و قیمت ندارد. دیوارهای سبز مصنوعی نوعی طراحی با الهام از طبیعت سبز و زیبا هستند. این سازه از نظر شکل ظاهری کاملا شبیه به گیاه طبیعی است ولی ساختار کاملا متفاوتی دارد.

برای جلوه بیشتر دیوار سبز مصنوعی از گیاهان شاخه ای، رشته ای و فلاور باکس های گل و گیاه استفاده می شود. بهترین گیاهان برای طراحی و اجرای گرین ووال عبارتند از: پتوس، پاپیتال، برگ انجیری، آگلونما، کروتون،یاسمن و …

اجرای گرین وال مصنوعی در تهران

شرایط نصب دیوار سبز مصنوعی در دیوارهای مختلف

همیشه به یک دیوار یا قیم برای نصب گیاهان، نیاز دارید. در صورتی که دیوار وجود نداشته باشد از اسکلت فلزی سبک و محکم استفاده می شود.  در مورد دیوارها نیز تفاوت هایی وجود دارد ولی هرگز نمی توانید با چسب، گیاهان را به دیوار وصل کنید.

دیوار سبز مصنوعی چیست؟ مزایا و معایب آن

دیوار گچی یا رنگ شده

برای اجرای گرین وال بر روی دیوار گچی یا رنگ شده، از توری مرغی استفاده می شود. این توری سرتاسر دیوار را پوشش می دهد. توری مرغی در حالت کشیده و با استفاده از پیچ و رولپلاک به دیوار متصل می شود. پنل دیوار سبز مصنوعی با سیم مفتول به این توری وصل می شود. در واقع پنل ها مستقیم به دیوار اتصال ندارند.

نصب انواع دیوار سبز مصنوعی

دیوار سیمانی و بتن

اجرای دیوار سبز مصنوعی بر روی دیوار گچی و سیمانی تا حدودی شبیه به هم است. در این مورد برای استحکام بیشتر از رابیتس بندی روی دیوار استفاده می شود. رابیتس نقش همان توری مرغی در دیوار گچی را دارد. در صورتی که امکان نصب رابیتس نبود می توان از همان توری مرغی استفاده کرد. بقیه مراحل تفاوتی ندارد.

دیوار چوبی

اجرای دیوار سبز مصنوعی روی دیوارهای چوبی کار ساده ای است. در این طراحی از رابیتس یا توری مرغی استفاده نمی شود. نحوه نصب به این صورت است که ابتدا پنل ها به یکدیگر وصل شده و بر روی دیوار، برش های لازم انجام می شود. پانل ها با پیچ و رولپلاک بر روی دیوار چوبی کاملا محکم خواهد شد.

دیوار کامپوزیتی

این نوع دیوارها اخیرا بسیار رایج شده اند. در صورتی که بخواهید طراحی خاص و شگفت انگیزی را روی دیوار کامپوزیت اجرا کنید، کار ساده است. مراحل نصب و اجرا کاملا مشابه دیوارهای چوبی است. در این مورد نیز پیچ و رولپلاک با دریل به دیوار متصل شده و استحکام سازه را تضمین می کنند.

پارتیشین و دیوار جدا کننده

اجرای گرین وال بر روی انواع پارتیشن نیز انجام می شود. بهتر است از قبل در مورد متریال پارتیشن مطمئن شوید. برخی از دیوارهای جدا کننده از چوب، ام دی اف، فلز و …. تهیه شده اند. نکته مهم اینکه این دیوارها ضخامت اندکی دارند و لازم است تا اجرای دیوار سبز با دقت بیشتری انجام شود. بر روی پارتیشین های قاب فلزی از پانل های آماده استفاده می شود. این پانل ها روی توری کار شده اند و با سیم مفتول به پارتیشن متصل می شوند.

زیرسازی قبل از اجرای دیوار سبز مصنوعی

با نصب و اجرای گیاهان بر روی دیوار و یا هر سازه ای، اساس کار طراحی گرین وال شکل می گیرد. حتی در مورد گیاهان طبیعی نیز شرایط به همین صورت است. نحوه اجرای گرین وال مصنوعی بر روی دیوار نیز تا حدود زیادی به گیاه طبیعی دارد البته بسیاری از هزینه های لوله کشی آب و … دراین سیستم حذف خواهد شد.

بهترین اجرای گرین وال مصنوعی

ابتدا باید زیرسازی مناسب بر روی دیوار مورد نظر، انجام شود. این عملیات شامل تعیین محل پیچ و رولپلاک و علامت گذاری برای دریل است. در مورد دیوارهای قدیمی و دارای مشکل، بهترین ایده این است که سرتاسر دیوار را با گیاهان سبز مصنوعی پوشش دهید.

قیمت  اجرای دیوار سبز چقدر است؟

هزینه های نصب و اجرای دیوار سبز مصنوعی در مقایسه با طبیعی، تا حدودی کمتر است. این به دلیل کیفیت پایین تر کار نیست بلکه تفاوت هزینه ها به دلیل قیمت کمتر، گیاهان مصنوعی است. این گیاهان از لحاظ ظاهری تفاوت زیادی با گیاه طبیعی ندارند اما قیمت بسیار کمتری برای خرید این گیاهان مصنوعی صرف می شود.

قیمت ها ارتباط مستقیم به ابعاد دیوار و نوع گیاهان انتخابی دارد. هر چقدر طول و عرض دیوار مورد نظر بیشتر باشد، مواد اولیه یشتری صرف می شود. زمان نصب نیز در دیوارای بزرگ، اندکی بیشتر است که این مورد روی هزینه و دستمزدها نیز اثرگذار است.

لازم است تا ابتدا محل بررسی شده و هزینه ها با توجه به موقعیت و مکان نصب دیوار سبز، مشخص خواهد شد.

نصب و اجرای گرین وال مصنوعی به دلیل تنوع در متریال و تکنیک‌های نصب، نیازمند دقت و مهارت خاصی است. نحوه نصب گرین وال مصنوعی بسته به نوع دیوار و محل اجرای آن متفاوت است. یکی از مهم‌ترین نکات در طریقه نصب گرین وال، آماده‌سازی و زیرسازی مناسب است؛ به عنوان مثال، بر روی دیوارهای گچی و رنگ شده از توری مرغی برای استحکام بیشتر استفاده می‌شود، در حالی که برای دیوارهای چوبی و کامپوزیتی نیازی به توری نیست و پانل‌ها مستقیماً با پیچ و رولپلاک به دیوار متصل می‌شوند.

در طراحی دیوار سبز مصنوعی، استفاده از گیاهان مصنوعی با کیفیت و واقع‌گرایانه اهمیت زیادی دارد؛ زیرا این دیوارها قرار است جلوه‌ای طبیعی و چشم‌نواز به محیط ببخشند. آموزش نصب گرین وال شامل انتخاب گیاهان مناسب، چیدمان دقیق و استفاده از ابزارهای اتصال مناسب است که به دوام و پایداری این سازه کمک می‌کند. با توجه به قابلیت نصب گرین وال در محیط‌های داخلی و خارجی، این دیوارها در فضاهای مسکونی، اداری، تجاری و حتی بیمارستان‌ها قابل استفاده هستند و جلوه‌ای طبیعی و آرامش‌بخش را به محیط اطراف می‌بخشند.

سوالات متداول اجرای دیوار سبز

دیوار سبز مصنوعی برای چه مناطقی مناسب است؟

دیوار سبز مصنوعی یا گرین وال، در هر مکانی قابل نصب است. این سازه به خوبی در مناطق کم نور و شرایط جوی نامساعد عمل می‌کند. می‌توانید آن را در پروژه‌های مسکونی، دفاتر کار، مکان‌های تجاری، بیمارستان‌ها، ساختمان‌های اداری، پارک‌های تفریحی، کافه‌ها، تالارهای عروسی، هتل‌ها، فرودگاه‌ها و… نصب کنید.

اجرای دیوار سبز چه مزایایی دارد؟

دیوار سبز مصنوعی علاوه بر زیبایی، صرفه جویی در انرژی و آب دارد. همچنین، می‌تواند به کاهش صداهای مزاحم و آلودگی صوتی کمک کند. نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی نداشته و هزینه‌های جانبی آن با گذر زمان افزایش نخواهد یافت.

چگونه دیوار سبز مصنوعی بر روی دیوار گچی یا رنگ شده نصب می‌شود؟

برای اجرای گرین وال بر روی دیوار گچی یا رنگ شده، از توری مرغی و پنل‌های دیوار سبز استفاده می‌شود. توری مرغی به دیوار متصل شده و پنل‌ها با سیم مفتول به توری متصل می‌شوند.

آیا نیاز به زیرسازی خاصی قبل از نصب دیوار سبز مصنوعی وجود دارد؟

نصب دیوار سبز بر روی دیوارهای چوبی نیازمند اتصال پانل‌ها به یکدیگر و سپس به دیوار است. این پانل‌ها با پیچ و رولپلاک به دیوار چوبی متصل می‌شوند.

چقدر هزینه نصب و اجرای دیوار سبز مصنوعی است؟

هزینه نصب دیوار سبز مصنوعی بستگی به ابعاد دیوار و نوع گیاهان دارد. با افزایش ابعاد دیوار و پیچیدگی نصب، هزینه نیز افزایش می‌یابد. برای تعیین دقیق هزینه، تحقیقات مربوط به مکان و موقعیت نصب لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!