4 نکته طلایی برای داشتن بهترین دفتر کار خانگی

۴ نکته طلایی برای داشتن بهترین دفتر کار خانگی

امروزه پیشرفت در زمینه علم، تکنولوژی و ارتباطات سبب شده است که کارها نیز رنگ و بوی دیگری بگیرند. کارهایی که تا قبل از این نیاز بود در ادارات و دفاتر انجام شوند، اکنون از طریق یک دفتر کار خانگی کوچک اداره می‌شوند. از سوی دیگر، توسعه مشاغل خانگی نیز ضرورت وجود دفتر کار در منزل را تقویت کرد. تخصیص یک قسمت از منزل برای دفتر کار خانگی از آن جهت لازم است که اولا فضای زندگی شخصی از محل کار جدا شود؛ دوما انجام امور کاری و اداری نیازمند تمرکز و نظم کاری است.

اهمیت دکوراسیون دفتر کار خانگی

اهمیت دکوراسیون دفتر کار خانگی

مواردی مانند مدیریت انرژی در ادارات، افزایش نرخ بهره‌وری، سهولت کار در خانه و مواردی از این قبیل سبب شد اتاق کار در خانه گنجانده شود. اما همه موضوع ایجاد میز کار در خانه نیست؛ بلکه ایجاد فضایی آرام در خانه، چیدمان اتاق کار خانگی و طراحی محیط راحت و مناسب برای انجام امورات شغلی نیز اهمیت زیادی دارد.

دکوراسیون اتاق کار خانگی از آن جهت اهمیت دارد که زمان زیادی باید در آن اتاق سپری شود و آن فضا باید حس تمرکز و آرامش را برای افزایش راندمان کاری به شخص انتقال دهد. اگر به دنبال ایجاد اتاق کار مناسب در منزل هستید و هدفتان چیدمان اتاق کار خانگی است، لطفا به ادامه متن با دقت بیشتری توجه کنید. 

۱. انتخاب فضای مناسب برای دفتر کار خانگی

اولین گام در ایجاد دفتر کار خانگی، انتخاب فضای مناسب در منزل در راستای ایجاد انگیزه کار و همکاری است. بدون در نظر گرفتن بزرگی و کوچکی خانه، اتاق کار به فضایی خالی نیاز دارد که رفت و آمد در آن به سهولت انجام شود.

نکته بعدی در انتخاب اتاق کار، راحتی و آسایش فرد است؛ برای مثال در مورد یک خانم خانه‌دار، بهتر است این اتاق جایی از منزل باشد که بتواند به راحتی امورات خانه را هم به درستی مدیریت کند. مورد بعدی در انتخاب دفتر کار خانگی کوچک این است که مکانی برگزیده شود که حس آرامش و تمرکز فرد را تقویت کند. در این باره می‌توان افرادی را مثال زد که علاقه دارند کارهای خود را در مکانی کاملا آرام و بدون صدا انجام دهند؛ اتاق خواب، پبشنهاد مناسبی برای آنهاست. البته این افراد دقت کنند، نقطه‌ای از اتاق خواب را برگزینند که فرد را خواب‌آلودنکند؛ برای مثال کنار پنجره گزینه مناسبی است.

داشتن ایده خلاقانه برای طراحی دفتر کار

۲. داشتن ایده خلاقانه برای طراحی دفتر کار

یکی از دلایل اهمیت چیدمان اتاق کار خانگی این است که به ذهن و فعالیت‌های شما نظم می‌دهد. هر شغل به واسطه فعالیت‌ها و ارتباطاتی که دارد، دارای یک‌سری ابزار و وسایل است که همگی باید منظم در جای خود قرار گیرند؛ استفاده از قفسه و کمد، اتاق کار را از هرج و مرج نجات می‌دهد.

انتخاب میز و صندلی مناسب در آسایش و سلامتی فرد موثر است. دیوارها و سقف پس زمینه دفتر کار در خانه هستند؛ انتخاب طرح و رنگ مناسب و همچنین نورپردازی صحیح ایده خلاقانه برای طراحی دفتر کار است.

اهمیت کف و کف سازی مدرن آنجا مشخص می‌شود که کف اتاق به عنوان چشم اندازی در نظر گرفته می‌شود که بر حس ما نسبت به فضای اتاق تاثیر می‌گذارد و می‌تواند شرایط ما را از یک حالت تنشی به یک وضعیت آرام تغییر دهد. در این مورد نمی‌توان از اهمیت انتخاب کفپوش مناسب غافل شد.

۳. از انتخاب کفپوش خوب برای اتاق کار غافل نشوید

در بیشتر مواقع اهمیت انتخاب کفپوش مناسب در طراحی دکوراسیون اتاق کار خانگی نادیده گرفته می‌شود. اغلب ابزار و وسایلی که قرار است روی کف قرار گیرند در طراحی دکوراسیون دفتر کار خانگی کوچک مشارکت دارند. کف را باید متناسب با هدف کاربری آن طراحی کرد و متناسب با همان هدف از بهترین کفپوش برای اتاق کار استفاده کرد. کفپوش به عنوان تابلویی نقاشی شده، قرار است زیبایی و احساس آرامش فرد در دفتر کار در خانه را فراهم کند. محققان نشان داده‌اند که کفپوش منزل در سلامت ساکنین خانه دخیل است.

انتخاب بهترین کفپوش برای اتاق کار بر ایده خلاقانه برای طراحی دفتر کار تاثیر بسزایی دارد؛ زیرا کفپوش معمولا اولین چیزی است که به محض ورود به اتاق، احساسات و چشمان فرد را درگیر می‌کند.

فرض کنید هنگام ورود به اتاق کار پای خود را بر روی پرزهای موکت رول یا موکت تایل بگذارید، حس گرمی و راحتی از طریق پاها به شما منتقل می‌شود و چشمانتان با دیدن موکت‌ها حس سکوت و آرامش را در ذهن تداعی می‌کند. در عوض با دیدن کفپوش‌هایی از نوع پارکت، حس مدرنیته از طریق کف سازی مدرن در ذهن می‌نشیند.

۴. از کدام پوشش کف در طراحی دفتر کار خانگی استفاده کنیم؟

جنس کفپوش در حس و حال دریافتی از دکوراسیون داخلی اتاق کار در منزل بسیار موثر است؛ زیرا از این منظر، کفپوش‌ها می‌توانند احساسات و انگیزه فرد را دستخوش تغییر قرار دهند. کفپوش‌هایی از جنس سنگ، سرامیک، موکت یا پارکت و موارد دیگر، هرکدام ذهنیت و احساسی را در فرد بیدار می‌کنند. برای مثال اغلب از موکت برای کفپوش منزل استفاده می‌شود که نشان دهنده صمیمت و آرامش محیط خانه است. در عوض کفپوش‌های سنگی و سرامیکی بیشتر حس سردی و تفرق را نشان می‌دهد.

جنس کفپوش اداری در ایمنی دفتر کار خانگی کوچک نیز موثر است؛ مشاغلی که اغلب با وسایل شکستنی سر و کار دارند، بهتر است از انواع موکت اداری با سطح نرم استفاده کنند تا در صورت افتادن وسایل، خسارت کمتری وارد شود. در ادامه با برخی از انواع کفپوش اداری آشنا می‌شویم.

انتخاب کفپوش مناسب برای اتاق کار

موکت

موکت جزء اولین انتخاب‌های افراد به عنوان کفپوش در طراحی دکوراسیون است. یک از دلایل مهم افراد در انتخاب موکت، نصب و اجرای آسان و راحت آن است. هر نوع موکت، ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارد. بر اساس این ویژگی‌ها، موکت متناسب با محیط انتخاب می‌شود. از انواع موکت‌ها می‌توان به موکت‌ رول یا موکت تایل اشاره کرد.

 موکت تایل از محبوبت‌ترین موکت‌های بازار ایران است که به عنوان کفپوش اداری به راحتی در ادارات و شرکت‌ها نصب می‌شود. موکت رول نیز از انواع قدیمی موکت است که توسط نصاب در هر جای اتاق کار نصب می‌شود. یکی از مزیت‌های این موکت نسبت به تایل، قابلیت بکار گیری در فضاهای نامتقارن است.

پارکت

پارکت‌ها از جمله کفپوش‌ اداری هستند که انواع مختلفی دارند. در ادارات و دفاتر کار بهتر است از پارکت‌های مقاوم و با دوام استفاده شود تا موقع تردد و جابه‌جایی وسایل آسیب زیادی نبینند. از انواع اداری آن می‌توان به پارکت لمینت و پی وی سی اشاره کرد.

کاشی و سرامیک

کاشی و سرامیک یکی دیگر از کفپوش‌های اداری هستند که می‌توان از آنها در دکوراسیون اتاق کار در منزل استفاده کرد. انتخاب صحیح کاشی و سرامیک برای اتاق کار به جنس، نوع و ابعاد آنها بستگی دارد.  از جمله دلایل استفاده از سرامیک و کاشی به تمیزکاری راحت آن می‌توان اشاره کرد.

سخن پایانی

داشتن دفتر کار در منزل مستلزم توجه به نکاتی است که با رعایت آنها موفقیت شغلی حاصل می‌شود. از جمله این نکات می‌توان به انتخاب صحیح مکان مورد نیاز برای احداث، طراحی و چیدمان دفتر کار خانگی اشاره کرد. هر فرد سلیقه و هنر خاصی در چیدن وسایل دفتر کار خود دارد؛ اما در کنار سلیقه فردی، اصول طراحی نیز قرار دارد.

توجه به سلیقه با نگاه به اصول طراحی می‌تواند دکوراسیون اتاق کار در منزل را متناسب با پرسونای فرد و شغل تدارک ببیند. طراحی صحیح اتاق کار، به خصوص انتخاب کفپوش مناسب که متناسب با آن باقی وسایل اتاق چیده می‌شود‌، انگیزه کاری فرد را به خوبی اقناع می‌کند. انگیزه شغلی خوب در کنار طراحی صحیح دکوراسیون اتاق کار، موفقیت شغلی را در پی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!