جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
موکت آمفی تئاتر

موکت آمفی تئاتر و ویژگی های آن

آمفی تئاتر و سالن همایش از مکان های عمومی با تردد بالا هستند. انتخاب کفپوش برای چنین مکان هایی با حساسیت بیشتری همراه است. به طور معمول موکت برای کف آمفی تئائر مناسب تر است. موکت آمفی تئاتر یک کفپوش با تمام استانداردهای مورد نظر است که در مقایسه با سیار کفپوش ها مزایای زیادی دارد.

برای دکوراسیون کف سالن همایش و آمفی تئاتر نباید از کفپوش های سنگی، پی وی سی و …. استفاده می شود. هر کدام از این کفپوش ها می توانند فضای همایش و آمفی تئاتر را به طرز فوق العاده ای زیباتر کنند. اما این تنها یک بُعد قضیه است. برای انتخاب کفپوش آمفی تئاتر، علاوه بر زیبایی معیارهای دیگری را باید مورد توجه قرار داد. کف پوش سالن همایش و آمفی تئاتر نباید موجب ایجاد سروصدای اضافی در محیط شود. از این لحاظ موکت آمفی تئاتر و سالن همایش از دیگر متریال، کارایی بهتری دارند. 

برخی از ویژگی های موکت کف آمفی تئاتر در ادامه ذکر شده است.

قیمت موکت آمفی تئاتر

عایق صوتی 

بر خلاف کفپوش های سنگی و سرامیکی، موکت صدا را انتقال نمی دهد. این یک مزیت مهم برای کفپوش است. در فضای بزرگ آمفی تئاتر و با ترافیک بالای رفت و آمد، نصب موکت بهترین تصمیم است. موکت عایق صدایی قوی است و لازم است کل کف چنین مجموعه ای با انواع موکت، پوشش داده شود. چنانچه فاصله سخنران تا مدعوین زیادتر باشد، هزینه زیادی صرف سیستم های صوتی می شود و حتی کوچکترین آلودگی های صوتی روی کیفیت سالن تاثیر می گذارد.

عایق سرما و گرما

از طرفی برای گرمایش و سرمایش فضایی با این وسعت زیاد، انرژی زیادی صرف می شود. موکت آمفی تئاتر عایق حرارتی و برودتی است و از اتلاف انرژی جلوگیری می کند. در نظر بگیرید برای چنین فضای بزرگی، سالانه چقدر هزینه برای انرژی صرف می شود. 

برای کاهش انرژی سرمایش و گرمایش لازم است تا علاوه بر موکت کف آمفی تئاتر، دیوارها نیز با موکت عایق بندی شوند. معمولا یک لایه عایق محافظ برای چنین مجموعه هایی در نظر گرفته می شود تا راندمان موکت افزایش پیدا کند. البته الیاف به کار رفته در تولید موکت آمفی تئاتر در حد یک عایق فوق العاده خوب هستند. این ویژگی را با کفپوش های سنگی یا پی وی سی مقایسه کنید.

بیشتر بدانید: موکت هتلی چیست و انواع آن

مقاوم بودن موکت آمفی تئاتر

در مقایسه با موکت خانگی، میزان تراکم الیاف به کار رفته در بافت موکت کف آمفی تئاتر، بیشتر است. این موکت ها دارای ضخامت بیشتر و فشردگی بافت بالاتری هستند. موکت های کم ضخامت و با الیاف باز، موقع راه رفتن مشکل به وجود می آورند و زیر پا جمع می شوند. معمولا جنس موکت آمفی تئاتر از الیاف نایلونی است که طول عمر بسیار بالاتری دارد و در برابر فشار، ضربه و رطوبت، مقاوم تر است.

هزینه نصب موکت آمفی تئاتر

تنوع رنگ موکت آمفی تئاتر

هم طیف رنگ های روشن و هم رنگ های تیره در انواع موکت موجود است. از لحاظ رنگبندی و طرح های متنوع، موکت کامل است. به همین علت برای دکوراسیون سالن همایش یا آمفی تئاتر، طراحی آزادی عمل بیشتری دارد. موکت های آمفی تئاتر و سالن همایش دارای الیاف کوتاه هستند و هیچ محدودیتی در طرح و رنگ ندارند.

قیمت موکت آمفی تئاتر

موکت از کفپوش های اقتصادی و مقرون به صرفه به حساب می آید. متراژ چنین فضایی چند برابر یک خانه است و نصب کفپوش های لوکس در چنین فضایی هزینه زیادی دارد. قیمت موکت سالن آمفی تئاتر و قیمت موکت سالن کنفرانس به خصوص در متراژ بالا، خیلی کمتر از کفپوش های مشابه است. مهم تر اینکه از لحاظ جلوه های بصری و زیبایی و تنوع رطرح و رنگ نیز، موکت، کمتر از کفوش های مدرن نیست.

یک نکته مهم دیگر اینکه، هزینه نصب و نگهداری و تعمیر موکت آمفی تئاتر، نیز اقتصادی تر از دیگر کفپوش هاست. بنابر این به نظر می رسد هیچکدام از کفپوش های موجود در بازار، به پای موکت کف آمفی تئاتر نمی رسند و برای این فضا کاربرد لازم را ندارند.

بهترین کفپوش آمفی تئاتر یا سالن همایش

در برخی موارد از کفوش های سنگی یا پی وی سی نیز در سالن همایش استفاده می شود. با وجود همه مزایایی که این کفپوش ها دارند، این متریال برای آمفی تئاتر یا سالن همایش مناسب نیستند.

کفپوش های سنگی طول عمر بسیار بالایی دارند و بسیار مقرون به صرفه هستند. انواع کفپوش سنگی مناسب اماکن پر تردد هستند. رفت و آمد نمی تواند کفپوش های سنگی را دچار سایش و فرسایش کند. نظافت این کفپوش ها نیز بسیار ساده تر است ولی راه رفتن روی سنگ های کف موجب ایجاد سروصدای زیادی می شود که مناسب سالن همایش و آمفی تئاتر نیست. سروصدای زیاد می تواند نظم همایش را به هم بزند لذا استفاده از کفپوش های سنگی برای این اماکن پیشنهاد نمی شود.

قیمت موکت کف آمفی تئاتر

بهترین کفپوش برای سالن های همایش و آمفی تئاتر، موکت های رول با عرض مناسب هستند. موکت سالن همایش ضد صدا و آکوستیک است و نقش مهمی در حذف سروصدای اضافی در سالن دارد. اغلب سالن های بزرگ همایش، سینماها و سالن های آمفی تئاتر با موکت دکوراسیون شده اند. تردد و رفت و آمد زیاد در اماکن شلوغ موجب بروز همهمه و صدای زیادی می شود که مناسب فضای آمفی تئاتر نیست. موکت آمفی تئاتر با عرض بیش از ۴ متر و انعطاف پذیری زیاد، بهترین کفپوش برای کف سالن و پله ها می باشند.

 

پیشنهاد می کنیم مقاله موکت ضد لک چیست و کاربرد های آن را نیز مطالعه نمایید

موکت آمفی تئاتر

کفپوش پی وی سی در تایل های مجزا با عرض ۱۵ و طول ۹۰ سانتیمتر تولید می شوند و شباهت زیادی به پارکت لمینت دارند. این کفپوش ها در دو نوع ساده و عاجدار به فروش می رسند و باید به کف سالن چسبیده شوند. برجستگی های ریز روی کفپوش پی وی سی عاجدار مانع از سر خوردن در هنگام راه رفتن می شود. کفپوش های پی وی سی همانند کفپوش های سنگی نظافت ساده ای دارند ولی طول عمر این کفپوش ها بسیار کمتر از کفپوش های سنگی است. هنگام راه رفتن روی کفپوش پی وی سی صدای ناهنجار تولید نمی شود و بسیار کم صداتر از کفپوش های سنگی هستند.

موکت آمفی تئاتر دارای سطح لغزنده نیست و به طور طبیعی مانع از سر خوردن در اثر راه رفتن می شود. انواع موکت سالن نمایش در برابر صدا، ضربه، فشار و  الکتریستیه ساکن مقاوم هستند. در فرایند تولید موکت آمفی تئاتر تست راه رفتن انجام می شود و محصول نهایی نباید در اثر راه رفتن و سایش کفش، الکتریسیته ساکن تولید کند. بررسی گرایش به الکتریسیته ساکن، اصلی ترین مورد در انتخاب موکت سالن نمایش است. در هنگام خرید راهنمایی لازم را از فروشنده دریافت کنید.

برای دیدن موکت تایل و موکت رولی مناسب آمفی تئاتر روی هرکدام کلیک کنید

سوالات متداول قبل از خرید موکت سالن همایش و آمفی تئاتر

اولین و مهم ترین نکته در خرید موکت آمفی تئاتر و سالن همایش این است که جنس نخ این موکت حتما از نوع پلی آمید باشد. جنس های نخ پلی استر و پلی پروپیلن اصلا مناسب فضایی مثل سالن همایش نیست چرا که سریعا نخ آن خوابید و از بین می رود. بنابراین دقت کنید موکت شما موکت پلی آمید و نخ فشرده باشد.

به خاطر متراژ معمولا بالای فضای سالن همایش قیمت موکت آمفی تئاتر بسیار حائز اهمیت است. به طور کل قیمت ها از حدود مترمربع 250 شروع شده و تا حدود 800 تومان هم خواهد رسید. بستگی به نوع جنس و طرح آن دارد.

معمولا برای فضای مثل آمفی تئاتر از موکت رولی استفاده می شود. چرا که روی پله ها نیز به راحتی نصب می شود. با وجود اینکه موکت های تایل بسیار مقاوم هستند و قیمت بالاتری نیز دارند اما نصب آن ها روی پله بسیار سخت تر است و کارفرما را ممکن است دچار مشکل کند.

فرآیند نصب موکت بهتر است که توسط نصاب حرفه ای انجام شود. عرض موکت ها معمولا 3متر یا 4متر هستند. اگر این کار توسط فرد حرفه ای نصب شود احتمال پرتی آمدن خیلی کمتر می شود ولی به طور کل برش موکت ها از پشت آن و به وسیله کاتر انجام می شود و معمولا با چسب های صنعتی روی کف چسبیده می شود.

  • افسانه رجب پور
  • آبان 13, 1402
  • 4849 بازدید

۸ دیدگاه برای “موکت آمفی تئاتر و ویژگی های آن”

  1. سلام خسته نباشید شما برای اصفهان هم موکت سینمایی کار میکنید؟ بیزحمت ۳۰۰ متر رنگ قرمز رولی میخواستم. ممنون میشم راهنماییم کنین جهانی هستم

    • پیام اسمی گفت:

      سلام وقت بخیر بله برای تمامی شهرها کار میکنیم موکت های سینما رو و ارسال نصاب هم داریم.

  2. بهرام نصرتی گفت:

    قیمت موکت سالن کنفرانس و آمفی تئاترتون چه حدودیه ؟ میخواستم ایرانی باشه و عرض ۳ ممنون میشم

    • پیام اسمی گفت:

      سلام وقت بخیر پیشنهاد میدم به لینک های بالا سری بزنید جناب نصرتی برای کف سالنتون

  3. سعید رضایی گفت:

    سلام رضایی هستم. قیمت موکت آمفی تئاترتون به چه صورت هست؟ تقریبا یک سالن همایش ۱۰۰۰ متری دارم برای اصفهان لطفا راهنمایی بفرمایید. فرم مشاوره هم در سایتتون پر کردم و منتظر تماستون هستم

    • پیام اسمی گفت:

      سلام و عرض ادب جهت خرید موکت مناسب سالن میتونید به انتهای مقاله مراجعه کنید و دو مدل معرفی شده رو با دقت نگاه کنید. معمولا موکت های رولی بیشتر پیشنهاد میشن برای آمفی تئاتر ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...