موکت ورودی ساختمان

موکت ورودی ساختمان

انواع کفپوش برای فضای داخلی و بیرونی تولید شده که دارای تنوع جنس، ضخامت، طرح و رنگ زیادی است. هر یک از این محصولات مناسب یک مکان با کاربری متفاوت هست. متریال اولیه کفپوش مسکونی با پوشش کف یک ساختمان صنعتی یکسان نیست. حتی خط تولید کفپوش و تجهیزات و ماشین آلات تولید نیز متناسب با محصول نهایی انتخاب می شود.

فهرست مطالب

    موکت ها شیک و مجلل هستند و حتی بعد از عبور هزاران نفر نیز همچنان، عالی به نظر می رسند. از ظاهر چشم نواز موکت ورودی ساختمان که بگذریم این کفپوش ها از جهات دیگری نیز، مورد توجه قرار گرفته اند.

    موکت ورودی ساختمان چیست؟

    این محصول در جلوی ورودی خارجی و ورودی های داخلی ساختمان، استفاده می شود. کلیه افرادی که قصد ورود به ساختمان را دارند باید از روی این موکت ها عبور کنند. تماس کفش با سطوح موکت ورودی موجب می شود تا آلودگی و رطوبت از بیرون ساختمان به فضای داخلی وارد نشود.

    موکت ورودی ساختمان های اداری می تواند دارای لوگوی سازمانی یا رنگ مرتبط با عملکرد اداره باشد. این موکت ها را اغلب به عنوان پادری می شناسیم و تنها محوطه ورودی را پوشش می دهند.

    موکت ورودی ساختمان تجاری و فروشگاهی دارای تنوع رنگی بیشتری است و می تواند در جلب توجه رهگذران و جذب مشتری نیز تاثیرگذار باشد. کفپوش موکتی مورد استفاده در مکان های عمومی دارای استانداردهای بالاتری از ساختمان های شخصی است.

    خرید موکت خارجی و دانستن بهترین خصوصیات آن

    با توجه به عملکرد موکت ورودی ساختمان لازم است تا در ساختمان های شخصی و عمومی از این نوع کفپوش ها استفاده شود. در ادامه به برخی ویژگی ها و مزایای استفاده از پادری و موکت ورودی ساختمان اشاره شده است.

    قیمت موکت ورودی ساختمان

     

    حفظ بهداشت محیط

    موکت ورودی ساختمان اولین خط دفاعی در جلوگیری از ورود گرد و خاک به داخل ساختمان است. این موکت می تواند تا 80 درصد میزان ورود آلودگی به فضای داخلی را کاهش دهد. به خصوص برای ساختمان های عمومی با تردد بالا، استفاده از موکت پادری در ورودی ساختمان ضروری است و موجب صرفه جویی در هزینه های نظافت انواع کفپوش ساختمان می شود. با مالیدن کف کفش ها به موکت، به سادگی گرد و غبار به رون الیاف موکت منتقل می شود.

    بیشتر بدانید : موکت آمفی تئاتر و ویژگی های آن

    هر چقدر عملکرد موکت ورودی ساختمان در جذب و نگهداری گرد و خاک، بهتر باشد گرد و خاک کمتری وارد فضا می شود. وجود غبار در فضای داخلی ساختمان حتی روی تنفس افراد هم تاثیر می گذارد. این گرده ها وزن سبکی دارند و علاوه بر کف، در هوا نیز معلق هستند. لازم است تا در ورودی های خارج به داخل و ورودی های داخلی نیز از موکت برای جذب خاک، استفاده شود.

     

    ایمنی موکت ورودی ساختمان

    کفپوش های مرطوب و لغزنده خطرناک هستند. ورودی ها به خصوص در روزهای بارانی و برفی همواره خیس هستند. آب و رطوبت از کفش های افراد وارد ساختمان می شود. کفپوش جلوی درب و موکت پادری باید طوری باشد که موجب لغزندگی و سر خوردن افراد نشود.

    درست در لحظه ورود به ساختمان، با برخورد کفش و کفپوش، امکان از دست دادن کنترل و سقوط افراد وجود دارد. این امر می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. انتخاب موکت بهترین گزینه برای جلوگیری از احتمال لغزش و افتادن افراد در بدو ورود به ساختمان است.

    قدرت جذب آب موکت ورودی ساختمان نیز بسیار مهم است. برخی از محصولات مرغوب تا 5 برابر بیشتر از کفپوش های معمولی آب و رطوبت را جذب می کنند. کفپوش های سخت نظیر سنگ و سرامیک، جذب آب خوبی ندارند ولی انواع موکت به دلیل ساختار متفاوت، در این زمینه عملکرد خوبی دارند.

    موکت پادری ورودی ساختمان

     

    دسترسی آسان و قابلیت استفاده از موکت

    موقع راه رفتن روی موکت ورودی ساختمان ، حس گرمی و صمیمت فضا به فرد منتقل می شود. این یک امتیاز بزرگ در ساختمان های عمومی با فعالیت های اقتصادی و تجاری است که موجب ایجاد حس اعتماد در افراد می شود. انواع موکت نرم و انعطاف پذیر هستند موقع خرید موکت برای بخش ورودی ساختمان از مدل های ساده و بدن گل برجسته استفاده کنید.

    موکت ورودی ساختمان باید دارای سطح، یکنواخت باشد. در واقع محصولاتی که در برخی قسمت ها دارای عمق و یا برجستگی جهت دار هستند، برای ورودی ساختمان توصیه نمی شوند. علت این است که دسترسی افرادی با ویژگی های خاص را کاهش می دهد.

    برای مثال استفاده کنندگان از ویلچر می توانند از سطوح صاف و شیب دار عبور کنند. اما وجود هر گونه ناهمواری، عملا عبور و مرور ویلچر را غیر ممکن می سازد. حتی لبه های تزئینی نیز همین مشکل را ایجاد می کنند. این مشکل برای افرادی با ناهنجاری ها و اشکالات حرکتی نیز وجود دارد. یکی از راه حلهای مناسب برای کاربران ویلچر استفاده از چمن مصنوعی برای معلولین است.

    طریقه نصب موکت تایل گام به گام + فیلم

    ویژگی های موکت ورودی ساختمان

     

    نظافت و نگهداری از موکت ورودی ساختمان

    موکت ورودی ساختمان نیاز به نگهداری خاصی ندارد اما با رعایت برخی نکات ساده می توانید طول عمر کفپوش موکتی را افزایش دهید. بهترین و ساده ترین راه برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری موکت، تمیز نگه داشتن آن است. خبر خوب اینکه انواع موکت پادری قابلیت شستشو با آب را دارند و بعد از شستن دچار رنگ پریدگی نمی شوند.

    داشتن یک برنامه نظافتی روزانه برای موکت ورودی ساختمان الزامی است. این برنامه شامل جاروبرقی روزانه است که توسط دستگاه هایی با مکش بالا انجام می شود. به این ترتیب از تجمع گرد و خاک در موکت پادری و ورودی ساختمان جلوگیری می شود. در آپارتمان های کم واحد نیز می توانید از جاروبرقی خانگی استفاده کنید.

    شستشوی ماهیانه برای تمیز کردن موکت ورودی ساختمان موجب ارتقا سطح بهداشت عمومی محیط می شود. این عملیات با استفاده از آب و مواد شوینده انجام می شود. البته ابتدا با جاروبرقی گرد و غبار الیاف موکت تمیز می شود و بعد با شامپوی مخصوص و آب، هر گونه آلودگی باقی مانده در درون بافت موکت از بین می رود.

    برنامه ریزی برای نظافت موکت ورودی ساختمان ارتباط مستقیم با میزان رفت و آمد و تردد افراد دارد. در همه برنامه های روتین نظافتی، گرفتن غبارهای ریز درون موکت با سیستم های مکنده و شستشو با مواد شوینده، لحاظ می شود. تعداد شستشو قابل کم یا زیاد شدن است ولی توصیه می شود حتما جاروی روزانه رعایت شود. یک پادری کثیف و آلوده اصلا عملکرد مناسبی ندارد.

    entrance-carpet

    • افسانه رجب پور
    • آبان 17, 1402
    • 2617 بازدید

    4 دیدگاه برای “موکت ورودی ساختمان”

    1. رسول عبدالهی گفت:

      لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنید

      • پیام اسمی گفت:

        سلام وقت بخیر تهران، خیابان سید خندان، خیابان سهروردی شمالی، پایینتر ازخیابان ابن یمین، مجتمع تجاری ابن یمین، طبقه بالا، شرکت گامان تزیین جاوید

      • پیام اسمی گفت:

        ممنون از شما خانم مجیدی عزیز زنده باشید بسیار لطف دارید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو در سایت

    سبد خرید

    درحال بارگذاری ...
    مقایسه محصولات
    لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!