انواع کفپوش چوبی

کفپوش چوبی چیست؟ آشنایی و خرید کفپوش طرح چوب

تغییر دکوراسیون داخلی با عوض کردن کفپوش شروع شده و تا جزئی ترین کارهای تزئیناتی ادامه پیدا می کند. تعویض کفپوش های قدیمی با انواع کفپوش طرح چوب مدرن موجب دگرگونی فضای داخلی و ایجاد تغییر بزرگ در دکوراسیون داخلی می شود.انتخاب های زیادی برای خرید کفپوش خانه وجود دارد که با توجه به نوع کاربری و سلیقه مالک می توان بهترین را به کار گرفت. انواع کفپوش چوبی و پارکت لمینت برای طراحی داخلی ساختمان ایده آل هستند. موقع بازسازی بنا معمولا کفپوش های سنگی و سرامیکی قدیمی با متریال جدیدتر جایگزین می شود.

خانه هایی که دارای کفپوش چوبی هستند ارزش بالاتری دارند و به قیمت بالاتری به فروش می روند. در گذشته ساختمان های لوکس با چوب کف سازی می شد. اگر کف ساختمان سرامیک، موزاییک و یا بتن باشد هیچ مشکلی در نصب کفپوش چوبی یا کفپوش طرح چوب، وجود ندارد. با انجام عملیات کفسازی می توان،این نوع کفپوش ها را روی سطوح مختلف نیز نصب کرد.

کفپوش چوبی چیست؟

چوب طبیعی از قدیمی ترین متریال در صنعت ساخت و ساز است. هنوز هم در بسیاری از ساختمان های باستانی می توان بقایای انواع کفپوش چوبی را دید. جنس این کف پوش ها ار چوب درختان جنگلی است که گاه به صورت ساده و پرداخت نشده، مورد استفاده قرار گرفته اند. این نوع از کفپوش های چوبی به صورت الوارهای برش خورده هستند ولی این روزها کمتر از کفپوش چوبی با این شکل و شمایل استفاده می شود. نمونه هایی با ساختار منسجم تر که حالت دکوراتیو بیشتری دارند، هم اکنون در بازار داخلی و خارجی به وفور پیدا می شود.

 چوب طبیعی زیبا و با دوام است. استفاده از متریال طبیعی( چوب) در دکوراسیون داخلی موجب گرمی و صمیمت بیشتری در محیط می شود. چوب به طور عادی دارای رگه های زیبایی است و در رنگ های متنوعی یافت می شود. برای مثال چوب درخت گیلاس از سخت ترین انواع چوب است که به رنگ قرمز مایل به قهوه ای در طبیعت وجود دارد. چوب گردو، فندق، راش و ….. هر کدام به رنگ و طرح متفاوتی دیده می شوند ولی جالب تر اینکه چرب، قابلیت رنگ پذیری بالایی هم دارد.

بر همین اساس انواع کفپوش چوبی را می توان به رنگ های مختلف نیز رنگ کرد. این موضوع در کفپوش چوبی بیشتر دیده می شود که زیرا این محصول از مواد مصنوعی ساخته می شود و در واقع از متریال چوب نیست. تنها شباهت کفپوش چوبی و کفپوش طرح پارکت، ظاهر آن است.

کفپوش چوبی چیست؟

مزایای انواع کفپوش چوبی

همین تفاوت ها موجب شده تا انواع کفپوش چوبی هماهنگی بسیار خوبی با همه سبک های طراحی داخلی داشته باشد. استفاده از چوب در کفپوش ها و دیوارپوش ها را در سبک روستیک بیشتر می توان دید. به طور کلی متریال چوبی جزء جدایی ناپذیر در سبک کلاسیک و سنتی است. البته کفپوش های چوبی جدید توانسته اند توجه طراحان مدرن را نیز به خود جلب کنند. این کف پوش ها به صورت کفپوش تایل و در اندازه های یکسان تولید می شوند. برای افزودن مقاومت چوب و همچنین جلوگیری از پوسیدگی و فرسودگی چوبها از روکش های مقاوم استفاده می شود.

از مزایای این پوشش کف می توان به زیبایی، جلوه های بصری فوق العاده آن و تنوع الگوی نصب کفپوش چوبی اشاره کرد. انواع کفپوش چوبی، حس و حال فضا را عوض می کنند. این محصول بخشی از طبیعت را به خانه هدیه می کند و با خود شور و حرارت و گرمی می آورد.

بیشتر بدانید : آشنایی با کفپوش آسانسور و انواع آن

کفپوش چوبی ترموود

تنوع طرح و رنگ انواع کفپوش چوبی بی نظیر است. بخشی از این زیبایی مختص ذات چوب است اما تولید کنندگان برخی المان های دکوراتیو را نیز به این محصول افزوده اند که زیبایی بیشتری به کفپوش داده است.

انواع کفپوش چوبی عایق صدا و حرارت هستند. موقع راه رفتن حس نرمی و گرمی زیر پا حس می شود. در ساختمان هایی که از کفپوش چوبی استفاده شده، آرامش بیشتری وجود دارد زیرا آلودگی صوتی تا حدود زیادی حذف شده است. برای جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان، کفپوش های سنگی و سرامیکی را با انواع کفپوش چوبی، تعویض کنید.

طول عمر کفپوش چوبی بسیار بالاتر از محصولات مشابه است. این کفپوش ها قابل تعمیر هستند و پس از پرداخت و ساب و لاک، به زیبایی روزهای اول دیده می شوند.

معایب خرید کفپوش چوبی

با همه این مزایا، برخی ایرادات نیز در کفپوش های چوبی دیده می شود چوب طبیعی به سادگی خراش می خورد. میزان خش پذیری کفپوش چوبی بستگی به جنس چوب به کار رفته در تولید محصول دارد. چوب های سخت دارای بافت فشرده تری هستند و در مقابل خش و خراشیدگی مقاومت بیشتری دارند.

نکته دیگر در مورد نصب انواع کفپوش چوبی است. نصب غیر اصولی می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. برای مثال بعد از مدتی، کفپوش صدا بر می دارد. در واقع موقع راه رفتن، صدای جیر جیر چوب شنیده می شود. این صدا در سکوت شب، واقعا آزار دهنده است.

از طرفی کفپوش های چوبی نیاز به مراقبت و رسیدگی بیشتری دارند. در مقایسه با کفپوش های پلیمری، نگهداری این کفپوش ها دشوارتر است. برای مثال لازم است تا هر سال درزگیری و سنیاده زنی و لاک و ….. روی کفپوش چوبی ساختمان، تجدید شود تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

در نظر داشته باشید که کفپوش های چوبی در مواجه با رطوبت آسیب پذیر هستند. این کفپوش های شیک، مناسب مکان های مرطوب نیستند اما در دیگر مکان ها، سالیان سال به کیفیت قبل باقی می مانند. کفپوشهای چوبی را می توان  برای اتاق خواب خانه، کفپوش اتاق پذیرایی، سالن ها و لابی هتل، کفپوش اداری و ….. نصب کرد.

و در نهایت قیمت بالای کفپوش چوبی در مقایسه با کفپوش طرح پارکت و دیگر پوشش های کف ساختمان است. چوب طبیعی گران قیمت است به همین دلیل این روزها از محصولاتی با روکش چوب استفاده می شود. برخی فراورده های چوبی نیز در ساخت و تولید کفپوش های جدید به کار می رود که از براده های چوب به صورت لایه به لایه در آن استفاده می شود. این کفپوش ها قیمت کمتری دارند.

نصب کفپوش چوبی

انواع کفپوش چوبی مهندسی Engineered Flooring

پارکت لمینت مهندسی یا کفپوش مهندسی کیفیت بالایی دارند و از محبوب ترین انواع کفپوش چوبی در دنیا هستند. این کفپوش های مدرن از لایه های چوبی و ام دی اف ساخته شده اند و قابلیت نصب روی همه سطوح را دارند. بر خلاف کفپوش های چوبی قدیمی که به طور کامل از چوب ساخته می شد، انواع کفپوش چوبی مهندسی از چوب خالص نیستند. تکنولوژی ساخت در این کفپوش ها به گونه ای است که نصب کفپوش در مکان های مرطوب را نیز فراهم می کند. در واقع کفپوش های مهندسی را می توان در شهرهای ساحلی و مرطوب شمال ایران نیز بدون محدودیت به کار برد.

از طرفی قیمت Engineered Flooring در مقایسه با مدل های چوبی قدیمی بسیار کفپوش ارزان تر و مقرون به صرفه تری است. به این ترتیب نصب این کفپوش ها با استقبال بیشتری روبرو شده است. کفپوش مهندسی در طرح و رنگ متنوعی تولید می شود و هماهنگی مناسبی با سایر اجزاء دکوراتیو در ساختمان دارد. پارکت لمینت های مدرن از انواع کفپوش چوبی مهندسی محسوب شده و در دکوراسیون داخلی انتخاب اول طراحان هستند.

مزایای کفپوش مهندسی

  • بسط کمتر و مقاومت بیشتر نسبت به رطوبت
  • دارای روکش نازک از چوب یا بامبو
  • کیفیت بالاتر نسب به سایر کفپوش های چوبی
  • در مقاسه با چوب طبیعی، مقرون به صرفه تر

معایب کفپوش طرح چوب مهندسی

قابلیت پرداخت کمتر به علت روکش نازک

انواع کفپوش چوبی مهندسی

انواع و قیمت کفپوش چوبی Solid Flooring

در مقایسه با کفپوش مهندسی و پارکت های چوبی، کفپوش solid قدیمی تر است. این کفپوش مقاومت کمتری در برابر رطوبت داشته و مناسب مناطق مرطوب نیست. تایل های کفپوش چوبی سولید از چوب درختان جنگلی نظیر چوب گردو و بلوط ساخته می شده و تنها کفپوش انتخابی در ساختمان های قدیمی به شمار می رفته است. پارکت لمینت Solid Flooring طول زیادی دارند و هر تایل دارای ابعاد بزرگتری نسبت به تایل پارکت لمینت است. هیچ ماده دیگری به جز چوب در ساخت این کفپوش مورد استفاده قرار نمی گیرد. انواع کفپوش چوبی سولید از کفپوش های مقاوم و با دوام هستند که امکان تعویض قطعات آسیب دیده را نیز دارند.

معرفی و آشنایی با انواع کفپوش ساختمانی در گامان تزئین جاوید

به دلیل عمر بالای این کفپوش و جهت حفظ زیبایی و کیفیت آن، پولیش زدن سالانه توصیه شده است. این روزها کمتر از کفپوش های چوبی سولید در طراحی داخلی استفاده می شود. کمبود مواد اولیه و چوب درختان چنگلی، قیمت بالای کفپوش و مقاومت کم در برابر رطوبت از دلایل اصلی عدم استقبال از سولید در دکوراسیون مدرن است. با تولید و ساخت پارکت لمینت های مدرن جایگاه کفپوش های چوبی solid را می توان از دست رفته محسوب کرد.

انواع کفپوش چوبی سولید

مزایای و قیمت کفپوش چوبی سولید

قابلیت سنباده زنی و جلا به دفعات زیاد

قابل نصب بر روی همه سطوح با کف سازی مناسب

معایب کفپوش چوبی سولید

  • انساط و انقباض زیاد در مجاورت سطوح مرطوب
  • تغییر رنگ در برابر نور خورشید
  • سرعت فرسودگی بالاتر

انواع کفپوش چوبی به علت ظاهر زیبایی که دارند دکوراسیون داخلی را لوکس و خاص نشان می دهند. با رسیدگی و مراقبت از این کفپوش های چشم نواز می توانید طول عمر آن را افزایش دهید. به طور کلی این کفپوش ها مناسب فضای باز نیستند.

به نظر شما قیمت کفپوش چوبی مناسب است؟

  • افسانه رجب پور
  • 14 آبان 1402
  • 3966 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!