پیشنهادهای سه گانه برای انتخاب رنگ موکت
اگر به مغازه های فروش موکت های مختلف مراجعه کرده باشید، حتما از تنوع رنگ های موکت شگفت زده شده اید. هر یک از برندهای تولید کننده موکت، اقدام به تولید مدل های متنوع موکت با رنگ های مختلف کرده اند. انتخاب رنگ موکت می تواند تاثیر بسیار زیادی روی زیبایی دکوراسیون خانه داشته باشد. پس در اینکه رنگ انتخاب شده برای موکت بسیار مهم است، شکی نیست. اما اگر نمی دانید که چگونه بهترین رنگ را برای موکت خود انتخاب کنید، با ما همراه باشید تا روش های انتخاب رنگ برای موکت آشنا شوید.
آشنایی با تنوع رنگ موکت تایل
اهمیت انتخاب رنگ مناسب برای موکت
تا به حال شده به یک خانه یا شرکت بروید و از رنگ موکت های آن مکان خوشتان نیاید؟ شاید هیچ وقت به این موضوع فکر نکرده اید که چرا رنگ آن موکت ها به دل شما ننشسته است. ولی واقعیت این است که اگر رنگ خوبی برای موکت انتخاب نشود، کل دکوراسیون یک مکان تحت تاثیر قرار می گیرد. پس اگر به سبک دکوراسیون منزل، محل کار و یا هر مکان دیگری اهمیت می دهید، حتما به رنگ انتخابی خود برای موکت توجه داشته باشید. در کنار این موضوع انتخاب رنگ مناسب می توان طول عمر و کارایی موکت را افزایش دهد.
پس انتخاب بهترین رنگ موکت هم می تواند باعث متحول شدن دکوراسیون یک مکان شود، هم طول عمر موکت را افزایش دهد. بنابراین، با انتخاب بهترین رنگ برای موکت، می توانید در هزینه های خودتان نیز صرفه جویی کنید.
راهنمای انتخاب رنگ موکت
برای انتخاب رنگ موکت مناسب، قطعا معیارهای مختلفی وجود دارند که می توانید از هر یک از آن ها کمک بگیرید. اما قبل از اینکه بخواهیم در مورد نحوه انتخاب رنگ موکت صحبت کنیم، باید به شما این نکته را یادآوری کنیم که رنگ موکت باید بر اساس سلیقه شما انتخاب شود. چون اول و آخر، شما در آن ساختمان سکونت دارید و می خواهید که از موکت استفاده شده در ساختمان خودتان لذت ببرید.
بنابراین، فارغ از اینکه چه معیارهایی می توانند روی انتخاب رنگ موکت شما تاثیرگذار باشند، به سلیقه خودتان توجه داشته باشید. پس از در نظر گرفتن سلیقه، می توانید بودجه خودتان را نیز در نظر بگیرید. چون به هر حال ممکن است رنگ دلخواه شما فقط در برخی از مدل های موکت وجود داشته باشد که قیمت بسیار بالایی نیز دارند. در نهایت پس از اینکه رنگ دلخواه و بودجه موجود خود را تعیین کردید، نوبت به آن می رسد که به سراغ انتخاب رنگ موکت بر اساس معیارهایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، بروید.
اگر مطمئن نیستید چه رنگی برای موکت اتاق خواب، راهرو یا اتاق نشیمن مناسب است نگران نباشید. برای داشتن بهترین دکوراسیون منزل لازم نیست یک دکوراتور حرفه ای باشید با یک نگاه خلاقانه به اطراف می توانید بهترین ایده ها را پیدا کنید. قبل از تصمیم گیری در مورد انتخاب رنگ موکت این مطلب را تا انتها مطالعه کنید احتمالا بسیاری از تردید ها و سوالات تان برطرف خواهد شد.
قبل از هر کاری در نظر داشته باشید که رنگ مناسب موکت برای خانه همسایه، دوست و … لزوما برای طراحی منزل شما، ایده آل نیست. در واقع همه این محصولات وقتی در جایگاه درست قرار بگیرند زیبایی های خود را به نمایش می گذارند. ۳ شیوه برای انتخاب بهترین رنگ برای موکت وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
چگونه بهترین رنگ موکت را انتخاب کنیم؟
اصلا چیزی به نام رنگ خوب یا بد وجود ندارد. وقتی می گوییم یک موکت خوشرنگ است دقیقا رنگ خاصی مد نظر نیست. در واقع این هارمونی رنگی در فضا است که موجب می شود تا رنگ ها به زیبایی، دیده شوند. طیف رنگ های تیره و روشن هر دو می توانند زیبایی و جذابیت خاصی داشته باشد، اگر در فضای مناسب به کار بروند.
بازی رنگ ها پر رمز و راز است و به سادگی نمی توان از آن گذشت. این حساسیت در مورد انتخاب رنگ موکت و کفپوش ها بیشتر است. کف ساختمان همچون دیوارها و سقف بیشترین سطح را اشغال کرده است. هر رنگی که برای موکت، انتخاب می شود به طور مستقیم روی ترکیب رنگ فضا تاثیر می گذارد.
بهترین رنگ برای موکت در یک فضا، می تواند تیره باشد ولی در فضایی دیگر حتما باید از موکت رنگ روشن استفاده کنید. رنگ های خنثی، ترکیبی و جیغ هر کدام در کنار رنگ های دیگر، جذابیت خود را نشان می دهند. کار ساده ای نیست که از میان ده ها رنگ، بهترین را انتخاب کنید اما با این 3 روش، قطعا به نتیجه بهتری می رسید.
روش اول: انتخاب رنگ موکت با توجه به فضا
استفاده از پتانسیل های موجود در هر فضا بهترین شیوه برای طراحی است. برای اینکه از بین صدها رنگ یکی را انتخاب کنید باید تعداد رنگ ها را محدود کنید. رنگی را انتخاب کنید که با سایر لوازم هماهنگ باشد. مبلمان، پرده ها، تزئینات و … همگی دارای رنگ هستند. اگر از طیف رنگی هم خانواده با وسایل، یکی را انتخاب کنید همه چیز منسجم تر به نظر می رسد.
برای مثال اگر رنگ مبلمان قرمز است و دیوارها خاکستری رنگ شده از رنگ های خنثی برای موکت استفاده کنید. به طور کلی رنگ خنثی در تعادل کامل با سایر رنگ هاست. به این ترتیب هر وقت که بخواهید مبلمان را عوض کنید نیازی به تعویض موکت ها ندارید.
برای مکان های پر رفت و آمد از رنگ های تیره تر یکی را انتخاب کنید. رنگ های خاص و به اصطلاح جیغ مناسب فضاهای عمومی نیستند. در نظر داشته باشید که رنگ موکت تا مدت ها دست نخورده باقی می ماند پس برای اتاق ها از رنگ های روشن تر و شادتر استفاده کنید.
بیشتر بدانید : انتخاب موکت اتاق خواب هماهنگ با دکوراسیون منزل
رنگ های روشن نظیر سفید برای موکت اتاق پذیرایی عالی هستند. اما اگر فرزند کوچکی در خانه دارید دور رنگ های روشن را خط بکشید. راهنمای انتخاب رنگ موکت بر اساس فضا دقیقا یعنی اینکه در هر خانه، با توجه به شرایط موجود انتخاب انجام شود. تصور کنید پشننالوی دوست داشتنی تان همین پیشی ها و پاپی های ملوس چه بلایی سر موکت اتاق نشیمن می آورند.
اگر برای خرید موکت در نهایت بین چند رنگ تردید دارید، رنگی را که سلیقه تان نزدیکتر است انتخاب کنید. برای مثال بین موکت آرتا طرح رویال با رنگ خنثی و موکت آرتا طرح موج با طراحی آبی کدامیک را می پسندید؟
روش دوم: انتخاب رنگ موکت با توجه به سایه های رنگی
اگر اتاق خواب یا آشپزخانه و هر قسمت دیگری بدون نور طبیعی باشد با فضایی تاریک روبرو هستید که نیاز به نورپردازی دارد. موکت های رنگ روشن را برای اتاق هایی که بدون نور طبیعی هستند انتخاب کنید تا فضا بازتر و روشن تر دیده شود. همینطور پیشنهاد می شود برای اتاق هایی که نور طبیعی بیشتری دارند از موکت تیره تر استفاده کنید. منظور از موکت تیره، طیف رنگی یک یا دو درجه تیره تر از رنگ دلخواه تان است. برای مثال آبی، سبز، قهوه ای و …. همگی دارای طیف روشن و تیره تر هستند.
رنگ های روشن فضا را بزرگتر نشان می دهند بنابراین برای دکوراسیون یک اتاق خواب کوچک قطعه ای موکت خامه ای بسیار مناسب تر از یک موکت سراسری به رنگ قهوه ای تیره است. کفپوش های اتاق خواب بیشترین تاثیر را در ایجاد خطای دید و ابعاد اتاق دارند.
در خانه های سنتی از سایه روشن های رنگی برای ایجاد فضایی لوکس یا یک محیط با صفا و دنج استفاده می شود. موکت هایی به رنگ بژ و خاکستری روشن گزینه ای گرم و راحت هستند که اغلب برای فضای نشیمن به کار می روند. رنگ تیره در موکت فضا را لوکس و مدرن نشان می دهد.قهوه ای تیره، ذغالی یا خاکستری تیره برای سبک طراحی مدرن ایده آل است.
پیشنهاد:
اگر می خواهید خاک و لکه ها را پنهان کنید از موکت های طرح دار و رنگی استفاده کنید. برای اینکه ریخت و پاش های فرزندتان کمتر به چشم بیاید کفپوش ها را از موکت های رنگارنگ انتخاب کنید. یک قطعه موکت با ۲ یا ۳ تن رنگی برای این منظور ایده آل است. به این ترتیب دکوراسیون زیباتر با رنگ های متنوع تری دارید. این برای کودکان یعنی، دنیایی زیبا و پر از رنگ های جذاب و رویایی.
ترکیب رنگی در طراحی موکت اتاق خواب کودک حرف اول را می زند. با این طراحی اتاق بازی، موکت مهد کودک و اتاق مخصوص کودکان را اختصاصی کنید. موکت ظریف مصور طرح رویال از رنگ های خاص برای اتاق بچه هاست به خصوص اینکه طرح رویال رنگ بندی متنوعی هم دارد. بیش از 10 رنگ مختلف این امکان را می دهد که تم رنگی اتاق خواب را آزادانه انتخاب کنید.
برای تهیه موکت ظریف مصور طرح رویال کلیک کنید
روش سوم: انتخاب رنگ موکت با توجه به مواد اولیه
از الیاف طبیعی و مصنوعی در ساخت موکت استفاده می شود. قبل از اینکه روی رنگ مانور دهید در مورد جنس موکت تصمیم گیری کنید. به این ترتیب از آلبوم همان متریال می توانید رنگ دلخواه تان را انتخاب کنید. الیاف طبیعی یا همان موکت های پشمی لوکس و بسیار نرم هستند. الیاف پشمی زیبایی دکوراسیون داخلی را چند برابر می کند. اگر کسی از افراد خانواده دارای آلرژی است دور موکت هایی با الیاف پشم را خط بکشید.
الیاف پرو پیلن، نایلون، پلی اتیلن از رایج ترین متریال در تولید موکت ایرانی هستند. الیاف نایلونی به مراتب قیمت کمتری دارند و بسیار مقرون به صرفه تر هستند. رنگ موکت روی بافت نایلون کاملا ثابت می ماند. این محصولات دوام زیادی دارند و مناسب خانواده های پر جمعیت با تعداد کودکان بیشتر هستند. با توجه به قابلیت شستشوی موکت حتی در صورت نگهداری از حیوانات خانگی نیز می توانید از موکت با رنگی که دوست دارید انتخاب کنید.
موکت های پرز بلند با بافت متراکم تر در رنگ هماهنگ با دیگر المان های طراحی را انتخاب کنید. این موکت ها چند سالی است که به بازار آمده اند و خیلی زود توانسته اند جای پای خود را در منازل محکم کنند.
نوع بافت الیاف موکت، لایه زیرین و بکینگ موکت به همراه کیفیت مواد اولیه می تواند تصمیم گیری را تحت تاثیر قرار دهد. همه برندهای معروف موکت دارای تنوع رنگی هستند بنابراین در تصمیم گیری عجله نکنید. موکت استاندارد با الیاف مقاوم و تراکم بالا به رنگ مناسب را خریداری کنید.Choose Carpet Color
بهترین رنگ موکت برای سلیقه های خاص: رنگ های جسورانه
رنگ های خیلی روشن، سیر و جسورانه دکوراسیون داخلی را متحول می کنند. این رنگ ها چیزی نیستند که در هر مکانی بتوانید از آن استفاده کنید. با تمام مواردی که گفته شد، سلیقه و انتخاب صاحبخانه حرف اول و آخر را می زند. برای مثال شاید دوست داشته باشید از یک قطعه موکت قرمز جیغ یا موکت پرزدار به رنگ آبی فسفری برای اتاق ها استفاده کنید. بدون تردید این رنگ ها خیلی خاص است و در هر فضایی به کار نمی رود. در اینجا موضوع هماهنگی و هارمونی رنگی نیست بلکه بحث انتخابی آگاهانه است که چندان رایج نیست.
اگر از نظر بودجه کمی محدودیت دارید و یا حال حوصله تغییر دکوراسیون را ندارید اصلا به سراغ رنگ های خاص و جسورانه نروید. این رنگ ها چند صباحی مد هستند و خیلی زود از مد می افتند. از این مسئله که بگذریم بحث کسالت بار بودن دکوراسیون، پیش می آید. رنگ های جسورانه پس از مدتی تکراری می شوند و چشم را خسته می کنند.یک راه محتاطانه تر اینست که رنگ های عمومی تر را انتخاب کنید. بهترین رنگ موکت برای پذیرایی و سایر فضاهای عمومی، رنگ خنثی است.
بیشتر بدانید : موکت ضد آب از واقعیت تا شعارهای تبلیغاتی
موکت های به رنگ خنثی را می توانید به راحتی با بقیه المان های دکوراتیو ست کنید. طوسی، فیلی، خاکستری تیره و روشن، بژ، کرم و …. از رنگ های خنثی و عامه پسند هستند. این رنگ ها هرگز قدیمی و از مد افتاده نمی شوند. موکت های با کیفیت دوام زیادی دارند و می توانید سال های بیشتری از کفپوش موکتی استفاده کنید. اما لازمه آن، انتخاب صحیح رنگ موکت است. چنانچه به رنگ های خاص و جیغ علاقه دارید، این رنگ ها را در کوسن، تابلوها، روتختی و سایر وسایل ارزان تر به کار ببرید.همیشه می توانید وسایل جدیدتر را با هزینه کمتر جایگزین کنید.
رنگ های روشن یا تیره کدام بهتر است؟
بدون تردید تناژ رنگی و تیره یا روشن بودن آن روی احساس فضا تاثیر دارد. دکوراتیوها از همین موضوع برای مخفی کردن ایرادات اتاق استفاده می کنند. فرض کنید اتاق دارای سقف کوتاهی است یا بخشی از خانه دارای قناسی است. در همه این موارد کافیست روی نقاط رنگی تمرکز کنید. در جاهایی که باید دید داشته باشد از رنگ های روشن و برای نقاطی که باید پنهان شود از رنگ های تیره تر استفاده می شود. در مورد انتخاب رنگ موکت طوسی یا نسکافه ای و… با در نظر گرفتن این موارد حتما به سبک زندگی نیز توجه کنید.
برای مثال خانواده هایی که دارای فرزند کوچک هستند با انتخاب موکت های بسیار روشن، خود را به دردسر بزرگی می اندازند. در مورد نگهداری از حیوانات خانگی هم وضع به همین ترتیب است. در هر صورت انتظار می رود که به زودی لکه های زیادی موکت سفید رنگ تان را از ریخت بیندازد. موکت سفید برای منزل تازه عروس ها انتخاب خوبی است به شرطی که سگ یا گربه نداشته باشند. حتی کوچک ترین موارد هم می تواند روی موکت به رنگ خیلی روشن را کثیف کند. در ضمن لکه از روی این موکت های روشن به راحتی پاک نمی شود.
سبک زندگی خانواده ها با یکدیگر متفاوت است و معیار خوبی برای انتخاب رنگ موکت می تواند باشد. در مثال ذکر شده شاید به گزینه های تیره رنگ فکر کنید. واقعیت این است که موکت تیره نیز نمی تواند انتخاب خوبی برای چنین مواردی باشد. موکت تیره رنگ خیلی ساده همه لکه ها را پنهان می کند اما حتی کوچک ترین گرد و خاک و خرده ریزها روی موکت تیره، به شکل برجسته تری در جلوی چشم قرار می گیرد. بهترین رنگ موکت برای خانه یا محل کار می تواند از طیف رنگی متوسط باشد. نه خیلی روشن و نه خیلی تیره.
کدام رنگ را ابتدا انتخاب کنیم؟
اگر بخواهید صفر تا صد یک اتاق را طراحی کنید باید رنگ همه لوازم و اسباب و اثاثیه را نیز انتخاب کنید. رنگ دیوارها، مبلمان، موکت همگی روی طراحی تاثیر می گذارد از اشیا کوچک تر می توان چشم پوشی کرد اما رنگ سطوح بزرگ تر اهمیت زیادی دارد. به نظرتان ابتدا رنگ دیوارها یا موکت یا مبلمان را انتخاب کنیم؟
این مورد بستگی به کاربری اتاق دارد. در مورد هال و پذیرایی، اولویت با انتخاب رنگ پارچه مبلمان است. به دلیل اینکه تنوع رنگ مبلمان محدودتر است ابتدا این رنگ را انتخاب کنید. در غیر این صورت به راحتی نمی توانید مبلمان متناسب با کفپوش و دیوارها را خریداری کنید.در مورد اتاق خواب اما موضوع تفاوت دارد. تنوع رنگی زیادی در روتختی، ملحفه و روبالشی وجود دارد. در ضمن قیمت این لوازم ارزان تر از سایر موارد است پس ابتدا رنگ موکت را انتخاب کنید.
در مورد دیوارها مجبور نیستید همان رنگ موکت را انتخاب کنید ولی اگر قصد رنگ آمیزی دیوار را دارید اولویت با رنگ دیوار است. به طور کلی مواردی که قابل تعویض هستند یا قیمت ارزان تری دارند پس از المان های اصلی انتخاب می شوند. رنگ دیوار در مقایسه با رنگ موکت تنوع بیشتری دارد. در حقیقت هیچ محدودیتی برای انتخاب رنگ دیوارها وجود ندارد. در مقایسه با رنگ دیوار، موکت ها محدودیت رنگ بیشتری دارند. بهترین رنگ موکت طوسی و نسکافه ای هستند که جزو رنگ های خنثی به حساب می آیند.
توجه
موکت ها در ساختمان های اداری، تجاری، کارگاه ها و … از رایج ترین کفپوش ها هستند. تنوع رنگی موکت خیلی زیاد است ولی با در نظر گرفتن موارد 3 گانه در این مطلب، انتخاب های بهتری خواهید داشت. قبل از اینکه اقدام به خرید کنید همه جزئیات را در نظر بگیرید. رنگ موکت می تواند احساس فضا را تغییر دهد.
پیشنهاد می کنیم مقاله موکت ضد لک چیست و کاربرد های آن را نیز مطالعه نمایید.
انتخاب رنگ موکت بر اساس سبک دکوراسیون داخلی
علاوه بر سیک زندگی و لایف استایل، سبک طراحی نیز باید در انتخاب رنگ دخیل باشد. به طور کلی هر نوع سبک دکوراسیون داخلی دارای یک سری المان ها و نمادهای مشخص است. استفاده از رنگ های تند یا ملایم بستگی به دیدگاه تان دارد ولی برای هماهنگی و هارمونی رنگی حتما با توجه به سبکی که انتخاب کرده اید، تصمیم بگیرید
بنابراین قبل از هر اقدامی سبک دکوراسیون را مشخص کنید. همه لوازم منزل باید با توجه به همین سبک انتخاب شود. برخی از رایج ترین سبک ها در طراحی منازل مسکونی اینها هستند:
رنگ موکت در سبک روستیک
استفاده از رنگ های طبیعی ویژگی بارز سبک روستیک در دکوراسیون داخلی است. همه عناصر دکوراتیو با الهام از طبیعت انتخاب می شوند. چوب نماد اصلی روستیک است به طور کلی هر چیزی که یادآور بخشی از طبیعت شود را می توان در این طراحی دخالت دارد.
- رنگ قرمز تیره مایل به قهوه ای یکی از جسورانه ترین رنگ ها در معماری به سبک روستایی
- رنگ کرم مایل به زرد از رنگ های خنثی و محبوب یادآور طلا
- رنگ قهوه ای مایل به خاکستری انتخابی ساده به رنگ سنگ های طبیعی
- موکت به رنگ کرم روشن از پالت رنگ های کم عمق و خنثی در کنار بافت چوب
- رنگ سبز مایل به خاکستری با زیبایی اص در کنار چوب طبیعی
- رنگ بنفش مناسب برای دکوراسیون روستیک
تعیین رنگ موکت برای سبک اسکاندیناوی
بنابراین در اغلب خانه ها نیم توانید طراحی به سبک اسکاندیناوی را ببینید. بدون تردید این دکوراسیون همه پسند نیست. صحبت از رنگ سفید یخی است که در همه وسایل و المان های طراحی به چشم می خورد. از رنگ مبلمان و دیوارها گرفته تا رنگ موکت از همین طیف رنگی انتخاب می شود. موکت مناسب با طراحی به سبک اسکاندیناوی به رنگ سفید یا استخوانی است. بنابراین اگر از حیوانات خانگی نگهداری می کنید دور این سبک از طراحی را خط بکشید.
این سبک زیبایی خاص خود را دارد استفاده از رنگ های گرم و پر انرژی هیچ جایگاهی در دکوراسیون اسکاندیناوی ندارد. به خوبی پیداست که ابتدا باید سبک طراحی را انتخاب کنید و بعد به سراغ خرید موکت بروید.
بهترین رنگ موکت برای سبک صنعتی
مشخصه بارز این طراحی، استفاده از وسایل قدیمی در دکوراسیون منزل است. رگه های از رنگ چوب، قهوه ای، خاکی، نخودی و کرم شکلاتی را می توان در همه عناصر طراحی و جزئیات و ظرافت های به کار رفته در دکوراسیون داخلی صنعتی دید. برای اتاق ها قطعه موکت پرز بلند با ترکیب رنگ کرم قهوه ای انتخاب کنید. این طیف رنگی زیبا و با شکوه است و خانه را شیک و لوکس تر نشانی م دهد. رگه های رنگی را در دیگر عناصر با خلاقیت به کار ببرید تا تعادل کلی فضا حفظ شود.
طیف رنگی مناسب در سبک مینیمال
واژه minimal در طراحی به مفهوم حداقل است. این سبک از معروف ترین سبک های دکوراسیون داخلی در تمام جهان است. تمرکز اصلی مینیمالیست ها روی ساده تر کردن فضا و استفاده کاربردی از وسایل است. در این طراحی جایی برای جزئیات غیر قابل استفاده نیست. در این سبک به کارگیری رنگ های خنثی در اولویت قرار دارد. موکت به دلیل کاربردی بودن از عناصر اصلی در دکوراسیون داخلی مینیمال است و اغلب با تاکید بر رنگ های خاکستری انتخاب می کند.
برای کاهش ظرافت ها و جزئیات فضا از موکت های بدون طرح و ساده استفاده می شود. طرح های شلوغ و رنگ های ترکیبی مورد علاقه مینیمالیست ها نیستند. هر چقدر زرق و برق فضا کمتر باشد، زیبایی و درخشش طراحی بیشتر به چشم می آید. در سبک مینیمال هیچ چیز بدون استفاده نیست اگر قرار بر استفاده از رنگی خاص باشد باید حتما جیاگاه آن در طراحی مشخص شود.به همین دلیل به کارگیری رنگ های متنوع در این سبک، محدود شده است.
برای خرید موکت چه مواردی را در نظر می گیرید؟ آیا توجه به رنگ موکت بدون در نظر گرفتن کیفیت و جنس، ایده خوبی است؟
ترکیب رنگ موکت با فرش
کف اتاق پایه طراحی و دکوراسیون داخلی است. استفاده از انواع کفپوش های مدرن و سنتی در ساختمان های مسکونی بستگی به سبک طراحی دارد. اگر میخواهید با انداختن فرش روی موکت جلوه ای به فضای خود بدهید باید در انتخاب رنگ موکت دقت بیشتری داشته باشید و در ترکیب رنگ موکت با فرش توجه ویژه ای داشته باشید. این رنگ می تواند روحیه و احساس فضا را تغییر دهد و موجب احساس گرمی و صمیمیت و ایجاد حس افسردگی در خانه شود.
خبر خوب اینکه تنوع رنگ موکت بسیار زیاد است و به راحتی می توانید رنگی متناسب با فرش carpet را انتخاب کنید. اصل مهم سلیقه شما است و هیچ معیاری بالاتر از این نیست اما اگر در انتخاب رنگ موکت برای فرش طوسی یا فیلی اتاق تردید دارید به این نکات توجه کنید:
- رنگ موکت برای فرش طوسی
فرش زمینه طوسی را می توان با موکت هایی به رنگ روشن، ست کرد. طوسی از رنگ های خنثی است که در کنار طیف رنگ های سرد و گرم می توان از آن استفاده کرد. این موضوع کار انتخاب رنگ موکت را ساده تر کرده است. موکت هایی به رنگ بژ، زرد، سبز و … ترکیب رنگ خوبی با فرش طوسی دارند. موقع خرید موکت ظریف مصور و… به رنگ فرش توجه کنید. با کمی دقت می توانید رنگ موکت را از بین رنگ های نقوش قالی نیز انتخاب کنید.
- رنگ موکت برای فرش فیلی
بعضی ها رنگ فیلی را جزئی از خانواده طوسی می دانند. در واقع شباهت های زیادی بین تناژ رنگی طوسی، خاکستری، فیلی، موشی و …. وجود دارد. فیلی هم از رنگ های خنثی و بسیار پر طرفدار است. رنگ موکت برای فرش نیلی را از طیف رنگی نارنجی، قرمز، بنفش، آبی و …. رنگ های سرد و گرم انتخاب کنید تا فضا رنگ و بویی دیگر بگیرد.
- رنگ موکت برای فرش کرم
کرم از رنگ های مورد علاقه دکوراتیو ها است زیرا تقریبا با همه رنگ های دیگر، هماهنگی دارد. کرم ترکیبی از زرد و سفید است. تناژ رنگ کرم در دسته رنگ های گرم و خنثی قرار می گیرد. هر چقدر درصد زرد در ترکیب رنگی بیشتر باشد، رنگ کرم، گرم تر می شود. برای ست کردن رنگ موکت با فرش کرم رنگ، دردسر زیادی ندارید. قالیچه های زمینه کرم را با موکت هایی به رنگ تیره و روشن از رنگ کرم، ست کنید.
اگر زمینه فرش کرم تیره است رنگ موکت را از کرم روشن انتخاب کنید. برای فرش های کرم با تناژ روشن تر، طرح موکت پالاز برای منزل می تواند از طیف کرم قهوه ای انتخاب شود.
- رنگ موکت برای فرش فیروزه ای
موکت را طلایی، خردلی، کرم و … انتخاب کنید اگر زمینه فرش تان فیروزه ای است. فرش فیروزه ای رگه هایی از نخ آبی دارد و استرس را کاهش می دهد.
- رنگ موکت برای فرش آبی
آبی از رنگ های سرد ولی آرامش بخش است که فضای اتاق پذیرایی را بزرگ تر نشان می دهد. اگر می خواهید انرژی مثبت در خانه موج بزند، فرش آبی را برای منزل انتخاب کنید. خاکستری تیره و روشن، قهوه ای و کل خانواده رنگ های گرم بهترین انتخاب رنگ موکت هستند. برای فرش زمینه از موکت آب رنگ انتخاب نکنید زیرا فضا خیلی سرد و منفی می شود.
- رنگ موکت برای فرش زرشکی
زرشکی ترکیب رنگ قرمز با صورتی یا سیاه است. فرش زرشکی، قرمز، لاکی و …. از پر طرفدارترین فرش های سنتی ایرانی هستند. حتی انواع فرش ماشینی و انواع موکت جدید هم اغلب به یکی از این رنگ ها کار می شوند زیرا همیشه خریدار دارند. در انتخاب موکت برای هر فضایی دقت کنید زیرا رنگ موکت برای فرش قرمز و زرشکی محیط را کوچک تر نشان می دهد.
اگر از رنگ های خنثی و تناژ روشن انتخاب شود تا حدود زیادی از قدرت قرمز و زرشکی کم می کند. کرم، طوسی، فیلی، سبز روشن و آبی روشن از بهترین رنگ های موکت برای انواع سالن ها هستند که با فرش زرشکی نیز هماهنگی خوبی دارند.
- رنگ موکت برای فرش سفید
خرید موکت چالش های خاص خود را دارد. یکی از مهم ترین موارد هم هماهنگ کردن رنگ موکت با سایر عناصر دکوراتیو است. اگر فرش سفید باشد فضا بزرگ تر از چیزی که هست، به نظر می رسد. در این صورت موکت نیز باید در همین راستا انتخاب شود.
وقتی فرش تان زمینه سفید است، رنگ موکت سالن را سفید انتخاب نکنید. این یک اشتباه بزرگ است زیرا خستگی چشمی ایجاد می کند. دکوراسیون سفید رنگ باید با رنگ های کاملا متضاد و تنوع رنگی هماهنگ شود. سفید به تنهایی بی روح و خسته کننده و کسالت آور است. بهترین موکت را از تناژ رنگی تیره تر انتخاب کنید.
- چه رنگ موکت به فرش سرمه ای میاد؟
انتخاب همرنگ موکت هم رنگ با فرش سرمه ای در این مورد هم صدق می کند و نباید این اتفاق بیفتد. بهتر است از رنگ هایی شاد اما متفاوت استفاده کنید به طور مثال استفاده از رنگ های قرمز، آبی کم رنگ می تواند گزینه مناسبی برای کار شما باشد.
مدل های مختلف را می توانید در لینک های زیر ببینید. شما برای ست موکت با فرش فیلی چه رنگی را انتخاب می کنید؟ با ما در میان بگذارید. برای کامل شدن اطلاعات خود می توانید به ویدیو زیر مراجعه کنید.
- افسانه رجب پور
- 4 شهریور 1402
- 8386 بازدید
34 دیدگاه برای “پیشنهادهای سه گانه برای انتخاب رنگ موکت”
سلام و خسته نباشید
برای فضای نشیمین دنبال یه رنگ خوب میگردم که با رنگ بندی فضا هم هماهنگ باشه و محیط رو دلنشین ودلباز نشون بده رنگ بندی دکوراسیون از رنگ های قهوه ای سفید نسکافه ای و طلایی استفاده شده
ممنون میشم کمک کنید تا بهترین رنگ رو برای کفپوش انتخاب کنم
ممنون میشم اگر لکه شدن و گرد غبار خاک رو هم در نظر بگیرید
سلام خیلی متشکرم زنده باشید
با توجه به رنگ بندی که دارید مناسب ترین رنگ ها رنگ های حوزه کرم، طوسی، شکلاتی و بژ هست که به رنگ بندی فضای شما هم میخوره. هم میتونید کفپوش و هم موکت انتخاب کنید. البته مساله مهم دیگه نور فضای شماست که در طبقه چندم هستید و نور طبیعیتون چطور هست اگر نور کمی دارید از رنگ های روشن تر استفاده کنید
سلام وقت بخیر
برای فرش سورمه ای گلدار چه رنگ موکتی برای ست کردن خوب هست ممنونم
سلام وقت بخیر در رنگ های آبی آسمانی و یا طوسی آبی هم میتونید استفاده کنید.
سلام میخواستم اگه بشه راهنماییم کنید،خونمون راهرو زیاد داره راهرو ورودی و اتاق خوابها میخواستم بدونم موکت پرز بلند پیشنهاد میدید یا کوتاه ؟و برای فرش گردویی چه رنگ موکتی مناسبه؟
سلام وقت بخیر نه پرز خیلی کوتاه و نه خیلی بلند هم باید دوام داشته باشه و هم اینکه چون برای منزل هست نرم باشه. برای فرش گردویی رنگ کرم و شکلاتی مناسب هست برای اطلاع از مدل های موکت مناسب شما به واتس اپ یا تلگرام شماره 09372397972 پیغام بدید همکارم راهنماییتون کنند.
سلام وقت بخیر. می خواستم ازتون بپرسم آیا موکت معمولی و پرز بلند کد رنگ کرم کاملا شبیه به هم دارند؟ اگر دارند ممنون میشم معرفی کنید.
سلام و عرض ادب اگر منظورتون از معمولی کبریتی هست جناب شهبازی که خیر نوع بافت و رنگ بندی هاشون متفاوت هست و شبیه هم نمیشه.
سلام برای فضاهای کوچک، شما چه موکت و چه رنگی را پیشنهاد می کنید؟ (برای اتاق کارم می خوام موکت تهیه کنم.)
سلام وقت بخیر جناب شهشهانی فقط رنگ طوسی و یا رنگ های آبی یا سبز کم رنگ و ملایم برای اتاق کار پیشنهاد میشه.
سلام روز بخیر. دکوراسیون اتاق من کرم روشن و سفید هست و می خوام برای اتاقم موکت طرحدار خریداری کنم. میشه من رو راهنمایی کنید که چه موکتی رو انتخاب کنم؟
سلام و عرض ادب خانم امیدوار
برای اتاقی با رنگ کرم روشن میتونید از موکت با رنگ هایی مثل کرم، طوسی، قهوه ای، نسکافه ای، کاکائویی و… استفاده کنید. اگر به دنبال مدل های طرح دار هستین در بخش فروشگاه مدل های بیستون، الیت، طرح موج، طرح مرمر و تلی رو میتونید استفاده کنید.
سلام من با مشاوره ای که از تیم حرفه ای شما دریافت کردم تونستم بهترین رنگ موکت رو برای دکوراسیون اتاقم انتخاب کنم. خواستم ازتون بابت وقتی که برای مشتریان می گذارید تشکر کنم.
متشکم خانم احمدی گرامی امیدوارم همیشه در خوشی استفاده کنید و مبارکتون باشه موکتتون
سلام وقت بخیر میشه برای انتخاب رنگ دلخواه موکت نمونه ارسال بفرمائید؟ من بین چند انتخاب مردد هستم. ممنون میشم پاسخ بدید
سلام جناب غیاثوند عزیز بله لطفا به شماره واتس اپ ما پیام بدید براتون ارسال کنیم مدل هارو متشکرم
سلام خسته نباشید. من یک فرش طوسی داخل اتاق خوابمون دارم میشه کمکم کنید که رنگ موکت برای فرش طوسی چه رنگی بهتر هست و با اون ست میشه؟ خیلی گیج شده یکی میگه سورمه ای یکی زرد ولی اصلا زرد که داخل بازار پیدا نمیشه و میخواستم پیشنهاد شما رو بشنوم ببینم به چه صورت هست آیا میتونید به من بگید کدوم رنگ رو انتخاب کنم. فرش اتاقمم رنگش فیلی هست.
سلام روزتون بخیر باشه
برای فرش طوسی اصلا زرد پیشنهاد نمیشه موکت کرم ساده یا شکلاتی روشن یا رنگ بژ استفاده کنید عالی هست.
سلام خسته نباشید
برای اتاقی که دیوار به رنگ آبی کاربنی دارد ،چه رنگ موکتی مناسبه تا هم فضا روشن تر و بزرگتر نشون بده ،ممنونم بتونید کمکم کنید
و همچنین اتاق با دیوار سفید و گلبهی ملایم
سلام وقتتون بخیر
برای اتاق با دیوار آبی کاربنی رنگ موکت آبی ملایم رو پیشنهاد میدم هم ست میشه و هم زیبا شما میتونید از سری موکت آرتا در منو مدل کریستال رو ببینید. و برای اون یکی اتاق رنگ طوسی یا گلبهی پیشنهاد میشه که هم مدل کریستال آرتا و هم مدل رویال ظریف مصور داره
سلام ببخشید موکت برای فرش فیروزه ای میشه از سرمه ای استفاده کرد؟ یا خوب از آب در نمیاد؟ تقریبا 33 متر سالن دارم
سلام خانم امینی بله از رنگ موکت سرمه ای و آبی میتونید استفاده کنید
برای فرش سرمه ای چه رنگ موکتی پیشنهاد میتونین بدین. البته نمیخوام خیلی سرمه ای باشه که فضای خونه رو کوچیک کنه
پیشنهاد بنده استفاده از رنگ آبی کم رنگ هست که همخونی داشته باشه
راهنماییم میکنین چگونه موکت مناسب انتخاب کنیم ؟
بله حتما در انتخاب رنگ یا انتخاب پرز؟
رنگ موکت چه تاثیری بر کیفیت فضا دارد ؟
خیلی مهمه و تناسب رنگ با فضا و دکوراسیون شما
یه سوال بهترین رنگ موکت برای فرش سرمه ای چی میتونه باشه البته فرش اتاقم هم کرم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
به نظرم با مبلمانتون ست بکنید موکت رو خیلی شیک در میاد برای کرم هم چون رنگ خنثی هست دستتون بازه
سلام امکان تغییر رنگ موکت هم وجود داره؟
سلام جناب شهبازی اگر جنسش خوب باشه خیر
سلام برای اتاق ها موکت چه رنگی بخرم بهتر هست؟ برای موکت پذیرایی چه رنگی بخرم؟
سلام پیشنهاد ما برای سالن رنگ های خنثی تر مثل کرم و طوسی و برای اتاق ها رنگ های شادتر هست ولی کاملا سلیقه ایه شما میتونید سالنتون رو قرمز هم بکنید