جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
کفپوش شیشه ای

آشنایی با مزایا و معایب کفپوش شیشه ای

طراحان داخلی با استفاده از متریال مختلف، طرح های جذاب و خیره کننده ای را ایجاد می کنند. کفپوش شیشه ای یکی از همین طرح های خلاقانه است. شیشه از قدیمی ترین و رایج ترین متریال در دکوراسیون داخلی است. در بافت سنتی ایرانی نیز از شیشه های رنگی و زیبا در تزئین خانه های اشرافی استفاده شده است. به طور معمول بیشترین کاربرد شیشه در ساخت پنجره های ساده و دوجداره است. شیشه جایگاه مهمی در ساختمان سازی دارد و هر روز نیز دامنه استفاده از آن گسترده تر می شود. کفپوش شیشه ای سبک جدیدی از به کارگیری شیشه در صنعت ساخت و ساز است که این روزها مورد توجه قرار گرفته است.

فهرست مطالب

    استفاده از شیشه در ساخت کفپوش ساختمانی، ابتکاری جدید و جسورانه است. این کفپوش ها شفاف و دارای سطوح همواری هستند. در مقایسه با محصولات پوشاننده کف ساختمان، استفاده از شیشه هنوز چندان رایج نیست اما در برخی از ساختمان های لوکس و خاص، کفپوش های ساخته شده از شیشه های رنگی و ساده را می بینید.

    انواع کفپوش شیشه ای

     

    آیا کفپوش شیشه ای مقاوم است؟

    شیشه از شکننده ترین مواد در ساختمان سازی است. انواع شیشه های ساده با قابلیت شکست بالا تا انواع شیشه های سکوریت و ضد گلوله تولید شده است. جنس شیشه های به کار رفته با کفپوش های ساختمانی با آنچه در ساخت درب و پنجره استفاده می شود، متفاوت است. این کفپوش ها از دو یا سه قطعه شیشه آبدیده لمینت شده، ساخته شده اند.

    در پروسه تولید حرارت و فشار برای یکپارچه سازی کردن لایه های مختلف شیشه، به کار رفته. موقع نصب از سازه های حمایتی در اطراف شیشه ها استفاده می شود و این امر مقاومت شیشه بسیار افزایش می دهد. کفپوش های شیشه ای ۲ برابر بیشتر از کفپوش چوبی استحکام و مقاومت دارند.

    میزان خش پذیری کفپوش شیشه ای در مقایسه با چوب طبیعی بسیار کمتر است. این شیشه ها دارای چند لایه به هم فشرده هستند و دچار خش و خراشیدگی نمی شوند.

    مزایای کفپوش شیشه ای

     

    کفپوش شیشه ای در چه مکان هایی نصب می شود؟

    شیشه ها از متریالی هستند که هم در فضای داخلی و هم فضای بیرون از ساختمان مورد استفاده فراوانی دارند. سقف های شیشه ای پاسیو، سقف شیشه ای حیاط خلوت و پارکینگ و … مانع تابش نور نمی شوند و در مقابل تغییرات جوی نیز آسیب نمی بینند. کف پوش های شیشه ای نیز به خوبی امتحان خود را در فضای بیرونی پس داده اند. سرما و گرمای هوا، آب و رطوبت یا رفت و آمد موجب آسیب به شیشه های کفپوش نمی شود.

    پنل های شیشه ای در اندازه و ابعاد مختلف برای پوشش سطوح صاف، تولید می شوند. این پنل ها درست شبیه به کاشی و سرامیک دارای طرح ها و رنگ بندی متنوعی هستند. تابش نور طبیعی بر روی شیشه های کف ساختمان، چشم انداز زیبا و خیره کننده ای ایجاد می کند. پنل های شیشه ای را می توان برای پوشش بخش کوچکی از سطوح در نظر گرفت و یا اینکه کل کف ساختمان را با این متریال پوشش داد. جهت حفظ حریم خصوصی امکان استفاده از چسب های مات کننده بر روی شیشه ها وجود دارد. به این ترتیب ضمن عبور نور به فضای زیرین، دید شیشه کامل گرفته می شود.

    پیشنهاد می کنم  مطلبی که در مورد انواع کفپوش منزل  نوشته شده را از دست ندهید

    معایب کف پوش های شیشه ای

     

    کفپوش شیشه ای منزل چه مزایایی دارد؟

    اولین و مهم ترین مزیت شیشه، زیبایی خیره کننده آن است. این کفپوش ها بسیار جذاب و رویایی هستند وقتی کف خانه یا فضاهای عمومی با شیشه پوشیده می شود با یک دکوراسیون متفاوت روبرو هستیم. این طراحی کمتر دیده شده و نگاه ها را به خود جذب می کند.

    شیشه ها قابلیت رنگ پذیری دارند و می توان انواع پانل های رنگی برای طراحی کف ساختمان، تولید کرد. این پنل ها داخل چارچوب آلومینیومی قرار دارند و مثل سرامیک یا پارکت لمینت مقاومت بسیار زیادی دارند.

    نگهداری از کفپوش شیشه ای بسیار آسان است. برای تمیز کردن شیشه می توان آن را با آب و مواد شوینده نیز شستشو داد. این محصول دچار پوسیدگی، کپک زدگی و فرسودگی نمی شود. با شوینده های رایج خانگی نیز می توان کفپوش ها را برق بیندازید. به طور کلی شیشه، آلودگی ها را در خود نگه نمی دارد و به سادگی تمیز می شود.

    برای آشنایی با روش های نظافت و شستشوی کفپوش این مطلب پیشنهاد می شود

    برای جلوگیری از لیز و لغزنده بودن کفپوش شیشه ای از شیشه های پرداخت شده استفاده می شود. جهت افزایش مقاومت شیشه در برابر لغزندگی می توان از طرح های برجسته و یا دارای پوشش های مات کننده( سند بلاست) استفاده کرد. در پروسه تولید عملیات ریخته گری شیشه انجام شده و با توجه به محل نصب، تغییراتی در آن داده شده است. این کفپوش ها به هیچوجه سُر و لیز نیستند.

    نصب کفپوش شیشه ای منزل نیاز به تخصص خاصی ندارد و با ریخت و پاش همراه نیست. پانل ها به صورت قالب های آماده به محل منتقل می شوند. شیشه ها داخل قالب مخصوص هستند و بدون هیچ مشکلی قابل نصب هستند. بر خلاف تصور موقع نصب، امکان شکستن پانل ها وجود ندارد زیرا قالب محافظ فلزی، استحکام شیشه را افزایش داده است.

    شما می توانید مطلب جامع انواع کفپوش را نیز دنبال کنید.

    • افسانه رجب پور
    • مهر 26, 1402
    • 2609 بازدید

    ۲ دیدگاه برای “آشنایی با مزایا و معایب کفپوش شیشه ای”

      • پیام اسمی گفت:

        سلام جناب فرهادی عزیز ما مشاوره هامون تماما رایگان هست و قیمتی نداره.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو در سایت

    سبد خرید

    درحال بارگذاری ...
    مقایسه محصولات
    لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!