عامل حساسیت به چمن مصنوعی

به این 3 دلیل، حساسیت به چمن مصنوعی حقیقت ندارد

آیا چمن مصنوعی حساسیت زا است؟ نصب چمن مصنوعی در زمین های بازی کودکان و مهد کودک ها، نگرانی هایی را به همراه داشته است. برخی شایعات مبنی بر سمی بودن چمن مصنوعی نیز بر این دغدغه ها دامن زده است. بسیاری از والدین نسبت به حساسیت زا بودن چمن مصنوعی دچار تردیدی شده اند. آیا امکان حساسیت به چمن مصنوعی وجود دارد؟

فهرست مطالب

    بسیاری از کودکان و حتی افراد برزگسال نسبت به چمن های کاشته شده، حساسیت دارند. آلرژی به گرده چمن یا همان تب یونجه از بیماری های نسبتا شایع است. این افراد بعد از نشستن روی چمن دچار بثورات پوستی و علائم حساسیت می شوند. آبریزش بینی یا اشکریزش، عطسه و واکنش های پوستی یا تنفسی، بعد از لمس چمن طبیعی اتفاق می افتد. مشابه این علائم در استفاده از عطر، صابون، لوازم آرایشی، سموم شیمیایی، آفت کش ها و … نیز دیده می شود.

    برخی تصور می کنند کفپوش چمنی نیز می تواند علائم مشابهی را در افراد مبتلا به آلرژی ایجاد کند. تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر حساسیت به چمن مصنوعی ثبت نشده است. اگر یکی از افراد خانواده دچار آلرژی است، محوطه را با چمن مصنوعی پوشش دهید و خیال تان بابت ایجاد آلرژی و حساسیت به چمن مصنوعی راحت باشد.

    خرید چمن مصنوعی ارومیه با قیمت عالی

    حساسیت به چمن مصنوعی

    اگر چه چمن مصنوعی حساسیت زا نیست ولی در خرید چمن مصنوعی دقت کنید. محصولات غیر استاندارد و بی کیفیت، از مواد نامرغوب تهیه شده اند و برای پوشش محوطه بازی کودکان مناسب نیستند. این محصولات قیمت کمتر و ماندگاری کمتری نیز دارند و از این لحاظ خریدشان اصلا توصیه نمی شود. چمن مصنوعی بدون اینکه حساسیت، ایجاد کند محیطی سبز و با نشاط را به وجود می آورد. این فضا شبیه چمن های کاشته شده است ولی هیچکدام از مشکلات گیاه طبیعی را ندارد.

    بیشتر بدانید :  گرین وال مصنوعی

    حساسیت به چمن مصنوعی وجود ندارد

    تا پیش از تولید کفپوش های چمنی، افراد مبتلا به آلرژی، از فضای سبز و محوطه های دارای گل و گیاه، دور نگه داشته می شدند. گرده گیاهان از طریق چمن طبیعی، به افراد منتقل می شود و این قضیه واکنش های آلرژیک را در افراد مستعد، افزایش می دهد. چمن های تولید شده با مواد پلیمری چهره شهرها را زیباتر کرده اند. در پروسه تولید انواع چمن مصنوعی از مواد پلیمری نظیر پلی اتیلن و پروپیلن استفاده می شود. این مواد به حالت مذاب و مایع در دستگاه وارد می شوند. ماده اولیه در ساخت و تولید چمن مصنوعی، آلرژی زا نیست و هیچ خطری برای افراد مبتلا به آلرژی ایجاد نمی کند. علاوه بر آن تحقیقات انجام شده روی این محصولات، وجود مواد سمی در رنگ و بافت چمن را رد کرده است.

    3- حذف مواد شیمیایی و آفت کش ها

    چمن مصنوعی حساسیت زا نیست و فاقد هر گونه مواد سمی است. البته این موضوع تنها نقطه قوت محصولات تولید شده، نیست. با نصب چمن مصنوعی در زمین بازی کودکان بسیاری از آلاینده های محیط زیست، حذف خواهد شد. این امر به صورت مستقیم و غیر مستقیم روی کیفیت زندگی کودکان مبتلا به آلرژی تاثیر می گذارد. این محصول نیاز به آبیاری و رسیدگی خاصی ندارد. از طرفی چمن مصنوعی یک گیاه به حساب نمی آید و برای رشد به انواع کود شیمیایی و آفت کش نیاز ندارد.

    چمن مصنوعی و آلرژی

    حذف مواد شیمیایی موجود در کودها و سموم شیمیایی دو عامل مهم در حفظ محیط زیست است. بسیاری از افرادی که در تماس با چمن ها دچار حالت آلرژی و ابریزش چشم و بینی می شوند، به مواد شیمیایی روی گیاه حساسیت دارند. در چمن مصنوعی هیچکدام از این مواد آسیب رسان، وجود دارد و همین مسئله بسیاری از مشکلات را حل کرده است. در صورتی که نظافت چمن مصنوعی حفظ بشود، هیچ ماده آلرژی زایی روی سطح چمن را آلوده نکرده است.

    2-عدم انتشار گاز و بوی نامطبوع از چمن مصنوعی

    حساسیت به چمن مصنوعی وجود ندارد زیرا گاز، منتشر نمی کند. بسیاری از سازه های مصنوعی دارای موادی هستند که از خود بو یا گازهای سمی منتشر می کنند. مواد تشکیل دهنده محصولات چمن مصنوعی بوی ناخوشایند و گاز متصاعد نمی کند. البته در موقع باز کردن رول های چمن مصنوعی، بوی پلاستیک مانندی به مشام می رسد که به دلیل بسته بودن، محصول است. پس از نصب و به فاصله یکی دو روز، این بو به طور کامل از بین می رود. کپفوش های چمنی برای فضای خارج از ساختمان، به کار می روند به این ترتیب در هوای آزاد، هیچ بویی از چمن حس نمی شود.

    برخی نسبت به اثرات زیانبار اشعه uv روی سطح چمن، نگران هستند. جای هیچ نگرانی وجود ندارد محصولات مرغوب همگی استانداردهای لازم را کسب کرده اند. تولید کنندگان با افزودن برخی مواد توانسته اند چمن مصنوعی ضد حریق و مقاوم به گرما را به بازار عرضه کنند. این محصولات مناسب شهرهای گرمسیری است و در اثر تابش مستقیم نور خورشید به هیچوجه گاز سمی منتشر نمی کند. الیاف چمن مصنوعی در اثر گرمای زیاد، شل نشده و کیفیت خود را از دست نمی دهند.

    چمن مصنوعی بدون آلرژی

    1-حساسیت به چمن مصنوعی با شوینده ها

    آلرژی به صابون، پودر و سایر مواد شوینده از رایج ترین نوع حساسیت در بین همه گروه های سنی است. چمن مصنوعی حساسیت ایجاد نمی کند زیرا برای نظافت و شستشو، نیازی به هیچ ماده شوینده ای نیست. موکت چمنی قابل شستشو با آب و مواد شوینده معمولی است. در حالت عادی برای نظافت چمن های مصنوعی تنها از آب استفاده می شود. با شلنگ آب می توان گرد و غبار روی چمن مصنوعی را تمیز کرد. در صورتی که مدفوع حیوانات، زمین را کثیف کرده باشد با برداشتن فضولات حیوانی و آبکشی مشکل برطرف می شود. برای از بین بردن بوی فضولات حیوانات خانگی می توان سطح مورد نظر را با شوینده های خانگی، شستشو داد.

    بیشتر بدانید : آشنایی با استانداردهای چمن مصنوعی

    چمن مصنوعی حساسیت زا نیست و برای نگهداری از آن، هیچ ماده حساسیت زایی استفاده نمی شود. این یک امتیاز بزرگ برای محصولی است که در زمین های بازی کودکان، میادین ورزشی و فضای سبز شهری نصب شده است. افراد مبتلا به آلرژی های فصلی و تنفسی در تماس به چمن با مشکل مواجه نمی شوند. نگرانی اصلی بابت گرده گل ها و گیاهان است که در اطراف فضای سبز، کاشته شده است.

    آیا افرادی را می شناسید که در تماس با چمن مصنوعی دچار واکنش های آلرژیک بشوند؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو در سایت

    سبد خرید

    درحال بارگذاری ...
    مقایسه محصولات
    لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!