خطرات چمن مصنوعی

هشدارها و خطرات چمن مصنوعی که هر والدینی باید بخواند

در مطالب گذشته از مزیت چمن مصنوعی صحبت کردیم. اما همیشه نمی‌شود یک طرفه سکه را دید و طرف دیگر آن را نه! آیا از خطرات چمن مصنوعی چیزی می‌دانید؟ والدینی که قصد دارند از چمن مصنوعی به عنوان یک زمین بازی برای کودکان استفاده کنند، باید هشدارهای لازم را در این زمینه بررسی کنند. همچنین برخی از ورزش ها مانند فوتبال و… در روزهای گرم سال روی چمن مصنوعی انجام می‌شود و لذت بالایی هم دارد، اما قبل از آن باید بدانید چه خطراتی شما را تهدید می‌کند. در ادامه این هشدارها را ارائه خواهیم کرد.

آموزش نحوه کاشت چمن مصنوعی

چمن مصنوعی و مشکلاتی که ایجاد کرده است

در سالهای اخیر برخی از تیم های فوتبال مردان و زنان اعتراضات گسترده ای به دلیل بازی کردن روی چمن مصنوعی داشته اند. آنها معتقدند خطرات چمن مصنوعی می‌تواند گریبان آنها را بگیرد و برای عمر ورزشی آنها خطرساز باشد. چمن مصنوعی در دو دهه اخیر به یک جایگزین مناسب برای چمن مصنوعی تبدیل شده است. در بسیاری از مناطق و کشورها که امکان استفاده از چمن طبیعی وجود ندارد، در ورزشگاه ها و مکان های ورزشی از چمن مصنوعی استفاده می‌شود. یکی از این کشورها ایالات متحده است.

چند سال پیش بود که یکی از تیم های فوتبال این کشور از آسیب دیدگی و مصدومیت های پی در پی بازیکنانش خسته شد. آنها تصمیم گرفتند در این زمینه تحقیق کنند و محل ایراد را پیدا کنند. با بررسی هایی که انجام دادند، مشاهده کردند کلیه تیم هایی که دارای ورزشگاه با چمن مصنوعی هستند، با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. بیشتر این مصدومیت ها در نواحی زانو، مچ پا و لگن بوده است.

هشدارهایی در مورد چمن مصنوعی

گل بی خار وجود ندارد. خطرات چمن مصنوعی هم مانند خارهای این گل می‌باشد. این محصول دارای مزیت های فوق العاده ای است که باعث شده هر روز به تعداد طرفداران آن اضافه شود. اما از طرفی هشدارهایی وجود دارد که باید آنها را جدی بگیرید. این هشدارها ممکن است برای کودکان اهمیت بیشتری داشته باشند. به عنوان نمونه به برخی از آنها در ادامه اشاره می‌کنیم.

خطر مشکلات مفصلی

 چمن مصنوعی برخی از مفصل ها را تهدید می‌کند. بیاید دقیق تر به این قضیه نگاه کنیم. مفاصل محل های اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مانند مپ پا که استخوان ساق را به کف پا متصل می‌کند. این قسمت ها بیشترین تاثیر را در حرکات روزمره ما به خود می‌گیرند. نحوه نشستن، نحوه راه رفتن و حتی جنس کفش و زمینی که روی آن راه می‌روید روی مفصل های پایین تنه تاثیر گذار است. چمن مصنوعی یک کفه‌ی سفت و غیر قابل انعطاف دارد. هنگام دویدن، پریدن و افتادن، انرژی زیادی از پا به زمین منتقل می‌شود. زمانی زمین انرژی وارده را به خود پا باز گرداند، مشکلات آغاز می‌شود.

تصور کنید به یک کیسه بوکس، با تمام قدرت مشت می‌زنید اما کیسه سفت است و از جای خود تکان نمی‌خورد. در این حالت حتی خطر شکستگی مچ شما نیز وجود دارد. چنین مسئله ای در رابطه با چمن مصنوعی نیز دیده شده است. مفاصلی مانند، زانو، مچ پا و لگن در طول مدت زمان بالا و دویدن زیاد روی چمن مصنوعی آسیب می‌بیند. نداشتن کفش مناسب این آسیب را سریعتر و شدیدتر می‌کند.

آیا چمن مصنوعی نیاز به آب دارد

خطر ضربه خوردگی و شکستگی

یکی از اصلی ترین خطرات چمن مصنوعی در مورد ضربه خوردگی ها و شکستگی ها است. همانطور که در مطلب قبل اشاره کردیم، جنس و کف چمن مصنوعی سفت است و از انعطاف کمی برخوردار است. این مسئله باعث می‌شود زمانی که فرد از روی زمین بخورد، احتمال شدت ضربه افزایش پیدا کند. این مسئله در خصوص کودکان اهمیت بیشتری دارد. زیرا کودکان در محل های بازی دائما در حال جنب و جوش هستند و به راحتی زمین می‌خورند. بدن های آنها از استخوان بندی ضعیف تری برخوردار است که احتمال شدت ضربات را افزایش می‌دهد.

در یکی از مطالعات انجام شده آمده است که، اگر فرد از فاصله بیش از 70 سانتی متری با سر روی چمن مصنوعی فرود بیاید، احتمال ضربه مغزی شدن آن، 10 درصد افزایش پیدا می‌کند. همچنین ضربه هایی که بر اثر زمین خوردگی در چمن مصنوعی به استخوان ها وارد می‌شود، 10 درصد شدیدتر است. در این زمینه والدین باید بسیار مراقب باشند.

گرما زدگی و دم کردن

یک مشکل اساسی که می‌توان به نوعی آن را یکی از خطرات چمن مصنوعی دانست، مسئله دم کردن و گرم شدن بیش از اندازه چمن مصنوعی است. این چمن خاصیت جذب آب و رطوبت را ندارد و آن را پس می‌زند. همین مسئله باعث می‌شود که محیط اطراف آن به شدت دم کند. همچنین اگر باران ببارد، آب روی سطح چمن تا مدت زمانی باقی خواهد ماند. هنگام بازی آن ها روی چمن مصنوعی اتاق کودک باید مراقب این مساله باشید.

علت مشکلات و خطرات چمن مصنوعی چیست؟

در ادامه مطلب هشدارهایی در مورد چمن مصنوعی لازم است دلیل آن را هم بررسی کنیم. چمن های مصنوعی غالبا از جنس الیاف مصنوعی هستند که روی سطح موکت مانندی دوخته و پرداخته می‌شوند. پس در واقع این چمن ها مانند فرش هستند. نبود خاک و گل در آنها موجب می‌شود که انعطافی وجود نداشته باشد تا جلوی انرژی وارده را بگیرد. بخشی از این خطرات مربوط به چمن مصنوعی است اما بخشی دیگر هم به استفاده از کفش های نامناسب روی این چمن بر می‌گردد. با کفش مخصوص چمن طبیعی یا سالن فوتسال یا کتونی های خیابانی درجه چندم نباید روی چمن مصنوعی بازی کرد. به این دلیل که در این جنس، اصطکاک بین کفش و زمین بسیار زیاد است.

نگهداری از چمن مصنوعی حیاط

کاهش معایب و خطرات چمن مصنوعی با خرید از گامان تزئین جاوید

اگر خطرات چمن مصنوعی و مشکلات آن شما را نگران کرده است، ما خیالتان را راحت می‌کنیم. استفاده از چمن مصنوعی استاندارد و باکیفیت می‌تواند تا اندازه‌ی بسیار زیادی جلوی این مشکلات را بگیرد. اندازه چمن، محل استفاده، جنس رویه ها و زیره ها، عواملی هستند که در کیفیت این محصول دخالت دارند. در مجموعه گامان تزئین جاوید می‌توانید مناسب ترین و مرغوب ترین محصول را خریداری کنید و به دغدغه های خود پایان دهید. خرید چمن مصنوعی در این فروشگاه با تضمین اصالت و کیفیت به مشتریان گرامی تحویل داده می‌شود.

2 دیدگاه برای “هشدارها و خطرات چمن مصنوعی که هر والدینی باید بخواند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!